Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

laurierboom-prunus-laurocerasus-boom-bestellen-bezorgen

Laurierboom (Prunus laurocerasus boom) online bestellen

De Laurierboom (Prunus laurocerasus boom) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform check je veel nuttige info over deze Laurierboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van onze partners. Dankzij de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Rood, Wit, Zwart. De ideale standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De groeiperiode is Januari, Februari, Maart. De maximale hoogte is ongeveer 700 cm. Deze Laurierboom is te koop voor prijzen v.a. €257,50.

Naam boomLaurierboom (Prunus laurocerasus boom)
Latijnse naamPrunus laurocerasus boom
CategorieLaurierboom
Verkoopprijs v.a.€257,50
KleurGroen, Rood, Wit, Zwart
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenJanuari, Februari, Maart

Laurierboom (Prunus laurocerasus boom) thuis bezorgen (april 2024)

De Prunus laurocerasus boom is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden koele plekken in de tuin, ze beperken wateroverlast en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Laurierboom een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Laurierboom Prunus laurocerasus boom kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Leipruimenboom (Prunus domestica ‘Stanley’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus laurocerasus boom (Laurierboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Laurierboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, groeiwijze, tegelwerk, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Laurierboom Prunus laurocerasus boom kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem extra te verstevigen.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de kluit vochtig te houden. Met name in het groeiseizoen (Januari, Februari, Maart). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het blad valt in de herfst. Bij een droge periode is het slim om de grond regelmatig te bevochtigen.

Laurierboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Prunus laurocerasus boom

De laurierboom (Prunus laurocerasus) is een groenblijvende, dichte, bossige boom. De laurierboom is een uitstekende boom voor elke tuin. De laurierboom is goed smal te houden en krijgt halverwege tot het late voorjaar lange, kleine, enkele, witte bloemen. De laurierboom heeft grote, langwerpige, glanzende, fel groene bladeren. Kersvormige, eerst rode en later zwarte bessen. Plant de boom met aanplantgrond en zet er een boompaal bij. De maximale groeihoogte is ongeveer 700 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Rood, Wit, Zwart. De bloeiperiode is Januari, Februari, Maart. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond. Let op: deze Laurierboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Leipruimenboom (Prunus domestica ‘Stanley’).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus laurocerasus boom april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Prunus laurocerasus boom?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Rood, Wit, Zwart. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Januari, Februari, Maart. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. puin, worteldoek, oude wortels, oude beplanting enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Laurierboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Kijk ook goed naar schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Prunus laurocerasus boom Laurierboom aan huis laten leveren?

Je kunt een Laurierboom zonder gedoe tot in de tuin laten leveren. Bij online bomenwinkels vind je verschillende formaten en extra’s zoals boompalen, bamboestokken of grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Prunus laurocerasus boom aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende tuinman. Hierdoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Tip: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, straatwerk, stronken, bekabeling, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie