Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

leilaurier-prunus-laurocerasus-leiboom-bestellen-bezorgen

Leilaurier (Prunus laurocerasus leiboom) online bestellen

De Leilaurier (Prunus laurocerasus leiboom) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite lees je veel nuttige info over deze Laurierboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: Groen, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Januari, Februari, Maart. De maximale hoogte is ongeveer 700 cm. Dit type Leilaurier is al te bestellen vanaf €209,95.

Naam boomLeilaurier (Prunus laurocerasus leiboom)
Latijnse naamPrunus laurocerasus leiboom
CategorieLaurierboom
Verkoopprijs v.a.€209,95
KleurGroen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJanuari, Februari, Maart

Leilaurier (Prunus laurocerasus leiboom) bezorgen aan huis (april 2024)

De Prunus laurocerasus leiboom is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en zorgen voor diepte in je tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Laurierboom iets wat je kunt overwegen. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hierna vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Leilaurier Prunus laurocerasus leiboom online kan kopen. Of bekijk meer over de Sierappel (Malus Rudolph).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus laurocerasus leiboom (Leilaurier) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Leilaurier voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: groeiwijze, schaduw, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  De Leilaurier Prunus laurocerasus leiboom is aan te planten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Verzorgen

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Januari, Februari, Maart). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte is het noodzakelijk om de kluit extra nat te houden.

Leilaurier goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Prunus laurocerasus leiboom

Dit is een mooie groenblijvende leilaurier (prunus). Deze bladhoudende leilaurier is zowel zomer als winter groen en door zijn grote bladeren erg snel dicht. De leilaurier kan op vrijwel elke grond geplaatst worden. De leilaurier bloeit wit. Dit is de sterkste groenblijvende leiboom en wordt als meeste verkocht. Plant de leilaurier met aanplantgrond en zet er een boompaal bij. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 700 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Leivorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Wit. De bloeitijd is Januari, Februari, Maart. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Laurierboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Sierappel (Malus Rudolph).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus laurocerasus leiboom april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Prunus laurocerasus leiboom?

De bladkleur is Groen, Wit. Hij komt tot bloei in Januari, Februari, Maart. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, stronken, straatwerk, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Leilaurier?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Prunus laurocerasus leiboom Leilaurier aan huis laten bezorgen?

Jij kan een Leilaurier makkelijk en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. binddraad en grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Prunus laurocerasus leiboom aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een ervaren boomexpert. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen bekabeling, straatwerk, stronken, worteldoek, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie