Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

laurierhaag-prunus-laurocerasus-caucasica-bestellen-bezorgen

Laurierhaag (Prunus laurocerasus ‘Caucasica’) online bestellen

De Laurierhaag (Prunus laurocerasus ‘Caucasica’) gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze pagina tref je handige info over deze Laurierhaag. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. De uiteindelijke hoogte is 400 cm. Deze Laurierhaag is al te koop voor €2,15.

Naam boomLaurierhaag (Prunus laurocerasus ‘Caucasica’)
Latijnse naamPrunus laurocerasus Caucasica
CategorieLaurierhaag
Verkoopprijs v.a.€2,15
KleurenGroen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdMei

Laurierhaag (Prunus laurocerasus Caucasica) thuis bezorgen (april 2024)

De Prunus laurocerasus ‘Caucasica’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven verkoeling, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Laurierhaag iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je toonaangevende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Laurierhaag Prunus laurocerasus Caucasica online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Kumquat (Citrus kumquat).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus laurocerasus Caucasica (Laurierhaag) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Laurierhaag kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk ook goed aan tegelwerk, bewatering, wortels, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Laurierhaag Prunus laurocerasus Caucasica is aan te planten in Elke grondsoort. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het van levensbelang om de boom voldoende water geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeiperiode (Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In een periode van droogte adviseert de kweker om extra water te geven.

Laurierhaag goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Extra informatie over de Prunus laurocerasus ‘Caucasica’

De Laurierhaag Prunus laurocerasus ‘Caucasica’ is een snel groeiende laurierhaag met langwerpig, donkergroen blad en opgaande groei. De laurier haag Prunus laurocerasus ‘Caucasica’ kan tot 500cm hoog worden. De Laurierhaag Prunus laurocerasus ‘Caucasica’ blijft smaller dan bijvoorbeeld de Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ en hoeft dus minder vaak gesnoeid te worden voor een strakke laurierhaag. In mei bloeit de Laurierhaag Prunus laurocerasus ‘Caucasica’ met witte, opstaande bloemen. De Prunus laurocerasus ‘Caucasica’ is een sterke plant, is zeer winterhard en groenblijvend en daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Prunus laurocerasus ‘Caucasica’ komt het best tot zijn recht in een haag, maar doet het ook prima als solitair in de border. De Prunus laurocerasus ‘Caucasica’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken. Het planten van een laurierhaag. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 400 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand, Struikvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Wit. De bloeitijd is Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Elke grondsoort. Let op: deze Laurierhaag is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Kumquat (Citrus kumquat).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormOpgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus laurocerasus ‘Caucasica’ april 2024
Wat is de kleur van de Prunus laurocerasus Caucasica?

De bladkleur is Groen, Wit. Het blad bloeit op in Mei. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van bekabeling, worteldoek, grind, oude beplanting enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Elke grondsoort.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Laurierhaag?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let ook goed op de schutting: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Wanneer kan ik de Prunus laurocerasus Caucasica Laurierhaag in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan de Laurierhaag snel en voordelig aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boompalenset of grondmest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Prunus laurocerasus Caucasica aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele hovenier. Met deze extra service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en ben je er verzekerd van dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, oude wortels, bekabeling, worteldoek, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie