Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

libanonceder-bestellen-bezorgen

Libanonceder online bestellen

De Libanonceder voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijkingssite lees je veel nuttige info over deze Libanonceder. Of bestel direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Geel, Groen. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 800 cm. Dit type Libanonceder is al te koop voor €74,95.

Naam boomLibanonceder
Latijnse naamCedrus libani
Verkoopprijs v.a.€74,95
KleurGeel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Libanonceder (Cedrus libani) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Cedrus libani is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, ze dempen het geluid van de omgeving en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Libanonceder het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Libanonceder Cedrus libani online kan kopen. Of bekijk meer informatie over de Leifruitboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cedrus libani (Libanonceder) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Libanonceder gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, tegelwerk, wortels, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Libanonceder Cedrus libani kan je volgens de kweker planten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Verzorgen

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte is het noodzakelijk om de kluit extra nat te houden.

Libanonceder goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten Cedrus libaniBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Cedrus libani Libanonceder aan huis laten leveren?

Je kunt deze Libanonceder eenvoudig bij u thuis laten bezorgen. Via internet bestel je verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen en aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Cedrus libani aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige boomspecialist. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, stronken, straatwerk, worteldoek, puin en grind en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie