Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

liguster-bestellen-bezorgen

Liguster online bestellen

De Liguster voordelig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit platform tref je veel info en tips voor deze Liguster. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van onze partners. Met de optionele aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Augustus, September. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 600 cm. Dit type Liguster kan jij online kopen vanaf €104,75.

Naam boomLiguster
Latijnse naamLigustrum
Verkoopprijs v.a.€104,75
KleurWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdAugustus, September

Liguster (Ligustrum) thuis bezorgen (februari 2024)

De Ligustrum zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden schaduwrijke plekken, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Liguster iets wat je kunt overwegen. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In onderstaande tabel vergelijk je populaire online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Liguster Ligustrum online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Libanonceder.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ligustrum (Liguster) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Liguster gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan bewatering, groeiwijze, snoeiwerk, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Liguster Ligustrum is aan te planten in Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het cruciaal om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Augustus, September). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In droge, warme zomers is het verstandig om regelmatig extra water toe te dienen.

Liguster goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Overzicht soorten LigustrumBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Ligustrum Liguster aan huis laten leveren?

Je kunt de Liguster probleemloos bij u thuis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals een boomband of potgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Ligustrum aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame hovenier. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en mag je erop vertrouwen dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, worteldoek, oude wortels, straatwerk, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie