Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lijsterbes-bestellen-bezorgen

Lijsterbes online bestellen

De Lijsterbes voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal check je uitgebreide info over deze Lijsterbes. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomexperts of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleur van de boom is Groen, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 600 cm. Deze Lijsterbes kan je al laten bezorgen vanaf €128,75.

Naam boomLijsterbes
Latijnse naamSorbus
Verkoopprijs v.a.€128,75
KleurenGroen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Lijsterbes (Sorbus) thuis laten bezorgen (februari 2024)

De Sorbus is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden koele plekken in de tuin, ze produceren zuurstof en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Lijsterbes iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In deze tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Lijsterbes Sorbus online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Liguster.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Sorbus (Lijsterbes) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Lijsterbes voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan schaduw, wortels, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  Deze Lijsterbes Sorbus kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het cruciaal om genoeg water te geven. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen raden we aan wat aanvullend water bij te geven.

Lijsterbes goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Overzicht soorten SorbusBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Sorbus Lijsterbes in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt de Lijsterbes probleemloos bij u thuis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen, bamboestokken of potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Sorbus aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een professionele tuinman. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en mag je erop vertrouwen dat het altijd correct wordt neergezet. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van worteldoek, bekabeling, straatwerk, puin en grind, stronken en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie