Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

linde-tilia-euchlora-bestellen-bezorgen

Linde (Tilia euchlora) online bestellen

De Linde (Tilia euchlora) goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze pagina lees je uitgebreide info over deze Lindeboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei, Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Deze Linde is al te bestellen vanaf €55,95.

Naam boomLinde (Tilia euchlora)
Latijnse naamTilia euchlora
CategorieLindeboom
Verkoopprijs v.a.€55,95
KleurenGeel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei, Juni

Linde (Tilia euchlora) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Tilia euchlora zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Lindeboom het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Linde Tilia euchlora online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Laurierhaag (Prunus laurocerasus ‘Mano’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Tilia euchlora (Linde) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en genoeg licht krijgt. De Linde plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Bekijk ook relevante details zoals wortels, tegelwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Linde Tilia euchlora kan aangeplant worden in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem goed vast te zetten.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de groeiperiode (Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In een periode van droogte raden we aan extra water te geven.

Linde goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Tips en informatie over de Tilia euchlora

De lindeboom Tilia euchlora is een bladverliezende, breed uitgroeiende boom; laagste takken gaan later hangen. Afgeronde, zeer glanzende, donkergroene bladeren worden in de herfst geel. ’s Zomers kleine, geelachitg witte bloemen. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid, Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is Mei, Juni. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Lindeboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Laurierhaag (Prunus laurocerasus ‘Mano’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Tilia euchlora april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Tilia euchlora?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Wit. De bloeitijd is Mei, Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats dient vrij te zijn van stronken, grind, oude beplanting, straatwerk enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Welke standplaats kiezen voor de Linde?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Tilia euchlora Linde aan huis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Linde makkelijk en snel laten bezorgen tot in de tuin. Online vind je allerlei soorten, maten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen of grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Tilia euchlora aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een vakbekwame hovenier. Daardoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Advies: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, bekabeling, oude wortels, worteldoek, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie