Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

magnolia-bestellen-bezorgen

Magnolia online bestellen

De Magnolia online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze pagina vind je handige informatie over deze Magnolia. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van onze partners. Geholpen door de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April. De maximale hoogte is ongeveer 400 cm. Deze Magnolia kan jij online kopen vanaf €209,95.

Naam boomMagnolia
Latijnse naamMagnolia
Prijsindicatie€209,95
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril

Magnolia (Magnolia) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Magnolia is een aanwinst voor elke tuin. Bomen zorgen voor verkoeling, reinigen de lucht en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Magnolia een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je betrouwbare online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Magnolia Magnolia online bestellen kan. Of bekijk meer over de Lork.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia (Magnolia) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Een dag voor levering ontvang je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Magnolia voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Bekijk ook relevante details zoals wortels, snoeiwerk, tegelwerk, schaduw.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Magnolia Magnolia kan men aanplanten in Elke grondsoort. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de zomerdagen is het verstandig om de kluit extra nat te houden.

Magnolia goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten MagnoliaBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Magnolia Magnolia in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan deze Magnolia lekker makkelijk thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit diverse soorten groottes en extra’s zoals boompalen, bamboestokken en aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Magnolia aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende bomenspecialist. Hierdoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, stronken, straatwerk, bekabeling, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie