Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

magnolia-boomvorm-magnolia-stellata--bestellen-bezorgen

Magnolia boomvorm (Magnolia stellata ) online bestellen

De Magnolia boomvorm (Magnolia stellata ) voordelig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze website bieden wij informatie en eigenschappen van deze Magnolia. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomexperts of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De boom is mooi gekleurd: Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April. De uiteindelijke hoogte is 400 cm. Dit type Magnolia boomvorm is al te bestellen vanaf €209,95.

Naam boomMagnolia boomvorm (Magnolia stellata )
Latijnse naamMagnolia stellata
CategorieMagnolia
Vanafprijs€209,95
KleurWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Magnolia boomvorm (Magnolia stellata) thuis bezorgen (april 2024)

De Magnolia stellata is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen schaduw, zorgen voor zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is dit type Magnolia een uitstekende keuze. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Magnolia boomvorm Magnolia stellata online bestellen kan. Zie ook meer informatie over de Servische spar (Picea omorika ‘Nana’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia stellata (Magnolia boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Magnolia boomvorm gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Neem ook zaken in acht als groeiwijze, schaduw, snoeiwerk, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Magnolia boomvorm Magnolia stellata kan aangeplant worden in Elke grondsoort. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem extra te verstevigen.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het van levensbelang om genoeg water te geven. Met name in de bloeimaanden (April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden adviseren wij om de boom wat extra water te geven.

Magnolia boomvorm goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Adviezen en informatie over de Magnolia stellata

De Magnolia stellata is een bladverliezende, ronde, breed uitgroeiende kleine boom. Volledig winterhard. Vormt van halverwege het voorjaar tot in de vroege zomer, voordat de smalle, diepgroene bladeren verschijnen, grote, geurende, stervormige, witte bloemen met een paarse gloed. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 400 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Wit. De bloeitijd is April. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Elke grondsoort. Opmerking: deze Magnolia is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Servische spar (Picea omorika ‘Nana’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Magnolia stellata april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Magnolia stellata?

De belangrijkste kleuren zijn Wit. De groeiperiode is April. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van grind, bekabeling, puin, oude beplanting enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Elke grondsoort.

Welk standplaats is geschikt voor de Magnolia boomvorm?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Houd ook rekening met bladverlies en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Magnolia stellata Magnolia boomvorm bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Magnolia boomvorm zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en andere essentials zoals boom palenboor of potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Magnolia stellata aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een professionele tuinman. Met deze extra service wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen oude wortels, worteldoek, bekabeling, straatwerk, puin en grind en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie