Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

stermagnolia-magnolia-stellata-royal-star-bestellen-bezorgen

Stermagnolia (Magnolia stellata ‘Royal Star’) online bestellen

De Stermagnolia (Magnolia stellata ‘Royal Star’) online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit portaal tonen wij veel nuttige info over deze Magnolia. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Dit type Stermagnolia is te koop voor prijzen v.a. €22,50.

Naam boomStermagnolia (Magnolia stellata ‘Royal Star’)
Latijnse naamMagnolia stellata Royal Star
CategorieMagnolia
Prijsindicatie€22,50
KleurGroen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Stermagnolia (Magnolia stellata Royal Star) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Magnolia stellata ‘Royal Star’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen schaduw, verbeteren de luchtkwaliteit en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Magnolia een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Stermagnolia Magnolia stellata Royal Star kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Sikkelden (Cryptomeria japonica ‘Elegans’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia stellata Royal Star (Stermagnolia) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Levering van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Stermagnolia plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk ook goed aan tegelwerk, groeiwijze, snoeiwerk, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Stermagnolia Magnolia stellata Royal Star is aan te planten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen voor extra stevigheid.

 5. Verzorgen

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (April). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte is het verstandig om de kluit extra nat te houden.

Stermagnolia goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Magnolia stellata ‘Royal Star’

De Magnolia stellata ‘Royal Star’ is een klein blijvende magnolia, die daardoor ook geschikt is voor kleinere tuinen. De max. hoogte is 200 cm, hoger dan de gewone Magnolia stellata. De bloei vindt plaats in april. Er verschijnen dan witte, stervormige bloemen aan de kale donkerbruine takken. Deze geuren heerlijk! Na de bloeit verschijnt het smalle, diepgroene blad. Dit valt na de herfst af. De Magnolia stellata ‘Royal Star’ is volledig winterhard. Toch kan de plant maar beter een beschutte standplaats krijgen i.v.m. het doodvriezen van de bloemknoppen. Plant de Magnolia stellata ‘Royal Star’ in een humeuze bodem in de halfschaduw. Gebruik hierbij Tuinplantengrond. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 300 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Opgaand, Zuilvormig. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Wit. De bloeiperiode is April. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Magnolia is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Sikkelden (Cryptomeria japonica ‘Elegans’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia stellata ‘Royal Star’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Magnolia stellata Royal Star?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Wit. De bloeitijd is April. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van stronken, grind, oude wortels, puin enz. Zo kan de boom goed wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Stermagnolia?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met overhangende takken en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Magnolia stellata Royal Star Stermagnolia in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan deze Stermagnolia lekker makkelijk aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals binddraad of grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Magnolia stellata Royal Star aanbieding bezorgd en geplant door een ervaren hovenier. Op die manier kan je alles rustig uit handen geven en kan je ervanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen bekabeling, stronken, worteldoek, straatwerk, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie