Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

meidoorn-boom-crataegus-laevallei-carrierei-bestellen-bezorgen

Meidoorn boom (Crataegus laevallei ‘Carrierei’) online bestellen

De Meidoorn boom (Crataegus laevallei ‘Carrierei’) eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal check je veel info en tips voor deze Meidoorn. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Groen, Oranje, Rood, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 800 cm. Deze Meidoorn boom is al te koop voor €97,25.

Naam boomMeidoorn boom (Crataegus laevallei ‘Carrierei’)
Latijnse naamCrataegus laevallei Carrierei
CategorieMeidoorn
Vanafprijs€97,25
KleurGroen, Oranje, Rood, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Meidoorn boom (Crataegus laevallei Carrierei) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Crataegus laevallei ‘Carrierei’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, ze beperken wateroverlast en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is deze Meidoorn een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Meidoorn boom Crataegus laevallei Carrierei online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Zwarte den (Pinus nigra ‘Pyramidalis’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Crataegus laevallei Carrierei (Meidoorn boom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Meidoorn boom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk ook goed aan snoeiwerk, schaduw, wortels, bewatering.

 4. De aanplanting

  Zo’n Meidoorn boom Crataegus laevallei Carrierei plant je het beste in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens het bloeiseizoen (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de droge hete zomermaanden wordt het aanbevolen om wat aanvullend water bij te geven.

Meidoorn boom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Crataegus laevallei ‘Carrierei’

De Crataegus laevallei ‘Carrierei’ is een robuuste breed uitgroeiende boom. Deze Meidoorn boom loopt in het voorjaar uit met rood aangelopen bladeren welke later matglanzend, donkergroen kleuren en leerachtig aanvoelen. Het blad van deze mooie bloesemboom blijft in de herfst lang aan de boom zitten. Aan het einde van het voorjaar verschijnen in deze Meidoorn trossen witte bloemen welke heerlijk zoet geuren en veel insecten aantrekken. Na de bloei vormt de Crataegus laevallei ‘Carrierei’ bleekoranje grote vruchten welke tot diep in de winter aan de boom blijven zitten. Vogels zijn dol op deze bessen. Echter kunnen de vruchten ook door mensen gegeten worden. De bessen zijn wat melig van smaak maar zijn goed te gebruiken in bijvoorbeeld jam, confiture of vruchtenthee. De Crataegus laevallei ‘Carrierei’ staat graag in de zon of half schaduw en kunt u het beste aanplanten met Aanplantgrond en een Boompaal. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 800 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid, Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Oranje, Rood, Wit. De bloeiperiode is April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Meidoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Zwarte den (Pinus nigra ‘Pyramidalis’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormBreed / verspreid, Opgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Crataegus laevallei ‘Carrierei’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Crataegus laevallei Carrierei?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Oranje, Rood, Wit. Het blad bloeit op in April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van oude wortels, puin, oude beplanting, grind enz. Zo kan de boom goed wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Meidoorn boom?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De aarde moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Houd ook rekening met schaduw en wortels die doorschieten.

Kan ik de Crataegus laevallei Carrierei Meidoorn boom bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan een Meidoorn boom gemakkelijk laten bezorgen tot in de tuin. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals boom palenboor of mest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Crataegus laevallei Carrierei aanbieding bezorgd en geplant door een vakbekwame boomexpert. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, oude wortels, stronken, bekabeling, puin en grind en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie