Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

rode-meidoorn-leiboom-crataegus-laevigata-pauls-scarlet-bestellen-bezorgen

Rode meidoorn leiboom (Crataegus laevigata ‘Pauls Scarlet’) online bestellen

De Rode meidoorn leiboom (Crataegus laevigata ‘Pauls Scarlet’) eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit platform bieden wij uitgebreide info over deze Meidoorn. Of bestel direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Groen, Rood, Roze. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei, Juni. De maximale hoogte is ongeveer 350 cm. Dit type Rode meidoorn leiboom kan je al laten bezorgen vanaf €178,25.

Naam boomRode meidoorn leiboom (Crataegus laevigata ‘Pauls Scarlet’)
Latijnse naamCrataegus laevigata Pauls Scarlet
CategorieMeidoorn
Verkoopprijs v.a.€178,25
KleurGroen, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Rode meidoorn leiboom (Crataegus laevigata Pauls Scarlet) thuis bezorgen (april 2024)

De Crataegus laevigata ‘Pauls Scarlet’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden schaduw, ze beperken wateroverlast en bieden privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is dit type Meidoorn zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hierna vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Rode meidoorn leiboom Crataegus laevigata Pauls Scarlet kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Spar (Picea abies ‘Inversa’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Crataegus laevigata Pauls Scarlet (Rode meidoorn leiboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Rode meidoorn leiboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als schaduw, bewatering, wortels, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Rode meidoorn leiboom Crataegus laevigata Pauls Scarlet kan men aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het cruciaal om genoeg water te geven. Vooral in de bloeimaanden (April, Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte is het een goed idee om de boom wat extra water te geven.

Rode meidoorn leiboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Crataegus laevigata ‘Pauls Scarlet’

Deze prachtige rood bloeiende Meidoorn leiboom is een prachtige leiboom voor uw tuin. De Crataegus laevigata leiboom kan goed tegen droogte, is gemakkelijk te snoeien en bloeit met dubbele roze/rode bloemen. Zet een boompaal bij de leiboom. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 350 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Leivorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Rood, Roze. Deze boom bloeit met name in April, Mei, Juni. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Niet vergeten: deze Meidoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Spar (Picea abies ‘Inversa’).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Crataegus laevigata ‘Pauls Scarlet’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Crataegus laevigata Pauls Scarlet?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Rood, Roze. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, oude wortels, grind, worteldoek enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Welke standplaats kiezen voor de Rode meidoorn leiboom?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan andere bewoners: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Kijk ook goed naar verlies van bladeren en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Crataegus laevigata Pauls Scarlet Rode meidoorn leiboom bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Rode meidoorn leiboom eenvoudig laten bezorgen tot in de tuin. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en extra’s zoals een boomband of bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Crataegus laevigata Pauls Scarlet aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een betrouwbare boomspecialist. Op die manier kan je alles rustig uit handen geven en ben je er verzekerd van dat het altijd correct wordt neergezet. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Niet vergeten: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen worteldoek, puin en grind, straatwerk, bekabeling, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie