Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

mispelboom-bestellen-bezorgen

Mispelboom online bestellen

De Mispelboom eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijkingssite bieden wij uitgebreide informatie over deze Mispelboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de toonaangevende tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleur van de boom is Bruin, Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Dit type Mispelboom is te koop voor prijzen v.a. €26,95.

Naam boomMispelboom
Latijnse naamMespilus germanica
Verkoopprijs v.a.€26,95
KleurenBruin, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Mispelboom (Mespilus germanica) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Mespilus germanica zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, zorgen voor zuurstof en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Mispelboom een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Mispelboom Mespilus germanica online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Meidoorn.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Mespilus germanica (Mispelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Mispelboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan groeiwijze, bewatering, wortels, snoeiwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Mispelboom Mespilus germanica kan men aanplanten in Kalkrijk, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte is het noodzakelijk om regelmatig extra water toe te dienen.

Mispelboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten Mespilus germanicaBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Mespilus germanica Mispelboom thuis laten bezorgen?

Je kunt de Mispelboom makkelijk en snel bij u thuis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals set met boompalen of aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Mespilus germanica aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een ervaren tuinman. Met deze extra service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen puin en grind, worteldoek, stronken, oude wortels, straatwerk en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie