Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dwergmoerbei-morus-rotundiloba-mojo-berry-bestellen-bezorgen

Dwergmoerbei (Morus rotundiloba ‘Mojo berry’) online bestellen

De Dwergmoerbei (Morus rotundiloba ‘Mojo berry’) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijkingssite tonen wij veel praktische informatie over deze Moerbei. Of bestel direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Mei, Juni. De maximale hoogte is ongeveer 100 cm. Deze Dwergmoerbei is al te koop voor €38,25.

Naam boomDwergmoerbei (Morus rotundiloba ‘Mojo berry’)
Latijnse naamMorus rotundiloba Mojo berry
CategorieMoerbei
Vanafprijs€38,25
KleurenWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, Juni

Dwergmoerbei (Morus rotundiloba Mojo berry) bezorgen aan huis (april 2024)

De Morus rotundiloba ‘Mojo berry’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven plekken voor verkoeling op warme dagen, zorgen voor zuurstof en dienen uitstekend als perceel afboording. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is dit type Moerbei een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In onderstaande tabel vergelijk je toonaangevende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Dwergmoerbei Morus rotundiloba Mojo berry kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Leipeerboom (Pyrus communis ‘Gieser wildeman’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Morus rotundiloba Mojo berry (Dwergmoerbei) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Dwergmoerbei kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Neem ook zaken in acht als groeiwijze, tegelwerk, wortels, snoeiwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Dwergmoerbei Morus rotundiloba Mojo berry is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden is het verstandig om de boom wat extra water te geven.

Dwergmoerbei goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Morus rotundiloba ‘Mojo berry’

De Morus rotundiloba ‘Mojo berry’ is een compacte dwergmoerbei die ongeveer 1,5 meter hoog kan worden. De vruchten lijken qua uiterlijk veel op bramen en zijn goed te gebruiken voor jam, taart of andere gerechten. Draagt vruchten op oude én nieuwe takken. Zeer lange pluktijd van mei t/m september. Bestuiving: zelf bestuivend. Snoeien: deze boom blijft compact door 3 tot 4 keer per jaar bolvormige snoei toe te passen. Bemesting: éénmaal per jaar een flinke dosis organische meststof. Weinig gevoelig voor ziekten. Plantdelen niet geschikt voor consumptie. De moerbei is een oude cultuurplant in Oost- en West-Azië. De Latijnse naam van de zwarte moerbei is ‘Morus Nigra’. De Romeinen hebben voor de verspreiding in Europa gezorgd. De Zwarte moerbei wordt als geneeskrachtig gezien bij hart- en vaatziekten. De rijpe vruchten bevatten een grote hoeveelheid resveratrol, dit komt ook voor in druiven. Hiervan wordt beweerd dat het goed tegen kanker en hart- en vaatziekten is. Ook zijn de vruchten rijk aan vitamine B. De sap van de vruchten zou ook helpen bij de bestrijding van astma, bronchitis, hoofdpijn, epilepsie, slangenbeten en brandend maagzuur. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 100 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Opgaand. De kleur van het blad is Wit. De bloeitijd is Mei, Juni. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Tip: deze Moerbei is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Leipeerboom (Pyrus communis ‘Gieser wildeman’).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Morus rotundiloba ‘Mojo berry’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Morus rotundiloba Mojo berry?

De bladkleur is Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. oude beplanting, puin, grind, straatwerk enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is een geschikte standplaats voor de Dwergmoerbei?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Morus rotundiloba Mojo berry Dwergmoerbei in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt de Dwergmoerbei moeiteloos en snel laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals binddraad en potgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Morus rotundiloba Mojo berry aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een vakbekwame bomenspecialist. Dankzij deze service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je 100% zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van stronken, puin en grind, straatwerk, worteldoek, oude wortels en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie