Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

gewone-walnoot-juglans-regia-bestellen-bezorgen

Gewone Walnoot (Juglans Regia) online bestellen

De Gewone Walnoot (Juglans Regia) online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze website bekijk je veel nuttige info over deze Notenboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Deze Gewone Walnoot is al te koop voor €50,50.

Naam boomGewone Walnoot (Juglans Regia)
Latijnse naamJuglans Regia
CategorieNotenboom
Prijsindicatie€50,50
KleurenGeel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Gewone Walnoot (Juglans Regia) laten thuisbezorgen (mei 2024)

De Juglans Regia is een echte eyecatcher. Bomen geven een eigen microklimaat, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en bieden privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Notenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Gewone Walnoot Juglans Regia kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Knotwilg (Salix Alba).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Juglans Regia (Gewone Walnoot) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt meestal een dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Gewone Walnoot kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Andere aspecten die van belang zijn: groeiwijze, wortels, schaduw, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Gewone Walnoot Juglans Regia kunt u aanplanten in Elke grondsoort. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het cruciaal om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de drogere maanden is het slim om wekelijks te sproeien.

Gewone Walnoot goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Juglans Regia

De Juglans Regia, of Gewone Walnoot, kan uitgroeien tot een forse boom van wel 25 meter hoog. De mooie vrijwel ronde kroon van de walnoot is opgebouwd uit zware takken. De oude stam van de Juglans Regia is lichtgrijs met diepe, onregelmatige verticale groeven. Na het uitlopen van de groene deelblaadjes verschijnen de groene, mannelijke katjes en de kleinere vrouwelijke bloemen. De lichtbruine walnoot is gegroefd en bijzonder smakelijk. Deze walnoot is te gebruiken voor directe consumptie en te gebruiken in diverse gerechten. De Juglans Regia is zelfbestuivend maar heeft een betere productie als er een bestuiver in de buurt staat zoals de Juglans regia ‘Buccaneer’. De Gewone Walnoot vormt pas walnoten op oudere leeftijd. De Juglans Regia staat bekend als een goede muggen en vliegen verjager. De Gewone Walnoot houdt van een voedingsrijke bosgrond. Kalk stimuleert een goede groei en conditie van deze walnotenboom. Plaats een Boompaal en gebruik bij het planten Aanplantgrond. De maximale hoogte ligt op ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid, Opgaand, Vertakt. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Elke grondsoort. Niet vergeten: deze Notenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Knotwilg (Salix Alba).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Opgaand, Vertakt
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Juglans Regia mei 2024
Welke kleur heeft het blad van de Juglans Regia?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats dient vrij te zijn van oude beplanting, worteldoek, stronken, bekabeling enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Elke grondsoort.

Wat is een geschikte standplaats voor de Gewone Walnoot?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Kijk ook goed naar schaduwvorming en doorschietende wortels.

Hoe kan ik de Juglans Regia Gewone Walnoot aan huis laten leveren?

Jij kan een Gewone Walnoot zonder gedoe thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boom palenboor en grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Juglans Regia aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame tuinman. Door deze handige service kan je alles rustig uit handen geven en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen worteldoek, straatwerk, puin en grind, stronken, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie