Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

olijwilg-leiboom-elaeagnus-ebbingei-bestellen-bezorgen

Olijwilg leiboom (Elaeagnus ebbingei) online bestellen

De Olijwilg leiboom (Elaeagnus ebbingei) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal tref je veel nuttige informatie over deze Olijfboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Geel, Grijs, Groen, Rood, Roze, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Augustus, September. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 400 cm. Deze Olijwilg leiboom kan je al laten bezorgen vanaf €653,50.

Naam boomOlijwilg leiboom (Elaeagnus ebbingei)
Latijnse naamElaeagnus ebbingei
CategorieOlijfboom
Prijsindicatie€653,50
KleurenGeel, Grijs, Groen, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenAugustus, September

Olijwilg leiboom (Elaeagnus ebbingei) laten bezorgen in de tuin (mei 2024)

De Elaeagnus ebbingei is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Olijfboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hierna vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Olijwilg leiboom Elaeagnus ebbingei online bestellen kan. Of klik door naar de pagina over de Perenboom (Pyrus communis ‘Concorde’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Elaeagnus ebbingei (Olijwilg leiboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Olijwilg leiboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals wortels, bewatering, tegelwerk, schaduw.

 4. De aanplanting

  Een Olijwilg leiboom Elaeagnus ebbingei kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (Augustus, September). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode raden we aan de boom wat extra water te geven.

Olijwilg leiboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Extra informatie over de Elaeagnus ebbingei

De olijfwilg Elaeagnus ebbingei leiboom is een groenblijvende leiboom en is volledig winterhard. De Elaeagnus leiboom heeft langwerpige tot ovale, glanzende, donkergroene bladeren met aan de onderkant een zilverglans. Welriekende, klokvormige, zilverwitte bloemen groeien van midden tot late herfst. Plant de lei olijfwilg in tuinplantengrond en zet er een boompaal bij. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 400 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Leivorm. De kleur van het blad is Geel, Grijs, Groen, Rood, Roze, Wit. De groeiperiode is Augustus, September. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Tip: deze Olijfboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Perenboom (Pyrus communis ‘Concorde’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Elaeagnus ebbingei mei 2024
In welke kleur komt het blad van de Elaeagnus ebbingei?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Grijs, Groen, Rood, Roze, Wit. Hij komt tot bloei in Augustus, September. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar je de boom plant moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, oude beplanting, straatwerk, worteldoek enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Olijwilg leiboom?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan omwonenden: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Denk tenslotte ook aan bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Elaeagnus ebbingei Olijwilg leiboom thuis laten bezorgen?

Je kunt een Olijwilg leiboom gemakkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boomband en potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Elaeagnus ebbingei aanbieding afgeleverd en aangeplant door een erkende boomspecialist. Op die manier hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van stronken, bekabeling, puin en grind, oude wortels, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie