Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

patio-fruitboom-bestellen-bezorgen

Patio-fruitboom online bestellen

De Patio-fruitboom voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit platform bekijk je handige informatie over deze Patio-fruitboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 150 cm. Deze Patio-fruitboom is al te koop voor €20,25.

Naam boomPatio-fruitboom
Latijnse naamPatio-fruitboom
Prijsindicatie€20,25
KleurenWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Patio-fruitboom (Patio-fruitboom) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Patio-fruitboom is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven verkoeling, ecologisch evenwicht en bieden privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Patio-fruitboom een uitstekende keuze. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Patio-fruitboom Patio-fruitboom online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Palmboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Patio-fruitboom (Patio-fruitboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Bezorging van de boom

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek in de tuin die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Patio-fruitboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Bekijk ook relevante details zoals schaduw, snoeiwerk, bewatering, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Patio-fruitboom Patio-fruitboom kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden is het verstandig om de grond regelmatig te bevochtigen.

Patio-fruitboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Overzicht met Patio-fruitbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Kan ik de Patio-fruitboom Patio-fruitboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt de Patio-fruitboom makkelijk en snel tot in de tuin laten leveren. Via internet bestel je allerlei soorten, maten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals set met boompalen en mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Patio-fruitboom aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende hovenier. Hierdoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Bedenk wel: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, straatwerk, puin en grind, worteldoek, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie