Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

patio-appelboom-malus-domestica-delcorf-bestellen-bezorgen

Patio appelboom (Malus domestica ‘Delcorf’) online bestellen

De Patio appelboom (Malus domestica ‘Delcorf’) goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijker lees je handige informatie over deze Patio-fruitboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomexperts of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 150 cm. Deze Patio appelboom kan je al laten bezorgen vanaf €20,25.

Naam boomPatio appelboom (Malus domestica ‘Delcorf’)
Latijnse naamMalus domestica Delcorf
CategoriePatio-fruitboom
Vanafprijs€20,25
KleurWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Patio appelboom (Malus domestica Delcorf) thuis bezorgen (mei 2024)

De Malus domestica ‘Delcorf’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, verbeteren de luchtkwaliteit en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Patio-fruitboom een uitstekende keuze. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Patio appelboom Malus domestica Delcorf kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Dwergperzik (Prunus persica ‘Honey red’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Delcorf (Patio appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Levering van de boom

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Patio appelboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als tegelwerk, snoeiwerk, bewatering, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Patio appelboom Malus domestica Delcorf plant je het beste in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de boom voldoende water geven. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte is het slim om de grond regelmatig te bevochtigen.

Patio appelboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Malus domestica ‘Delcorf’

Deze mooie patio appelboom kan u overal kwijt, ook erg leuk om als kado te geven. Malus domestica ‘Delcorf’ een stevige, sappige handappel met een enigszins geparfumeerde smaak. Bestuiving: zelf bestuivend, maar d.m.v. kruisbestuiving met o.a. ‘Discovery’, ‘Elstar’ of ‘Golden Delicious’ meer succes. Snoeien: in de winter of rond 1 juli. Is een goede groeier, dus durf te knippen. Houdt van veel kleine knipjes. Bemesting: in de herfst een rijke gift van een organische meststof. Bij rijke vruchtdracht in de zomer nog een keer. Voeg matig kalk toe voor zoetere vruchten. Produceert vroeg en veel. Geschikt voor zowel pot als in volle grond. Bewaren: Hoe lang u appelen kunt bewaren is afhankelijk van het ras en de rijpheid van de appel. De houdbaarheid kan variëren van twee dagen tot vier weken. Zomerrassen rijpen snel. De beste bewaarplaats is koel, donker en niet te droog, liefst niet in de koelkast. Appelen die op een fruitschaal in de huiskamer liggen, worden door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid snel overrijp. Bovendien produceren appelen veel ethyleen gas, wat tot gevolg heeft dat het andere fruit op de fruitschaal sneller door rijpt. Schoonmaken: Eet een appel gewassen, geschild, in zijn geheel of in partjes. Voor een kind is het prettig als het klokhuis er met een appelboor wordt uitgehaald. Appelen verkleuren na het schillen snel bruin. Door het toevoegen van een beetje citroen- of limoensap (bijvoorbeeld in fruitsalades) is dit te voorkomen. Consumptie: Een appeltje eet u niet alleen uit de hand. Er zijn oneindig veel recepten waarin de appel de hoofdrol speelt. Bekende recepten zijn appeltaart, appelmoes en appelflappen. Voedingswaarde: Appels zijn lekker en gezond. Ze bevatten niet zo veel vitamine C, maar wel veel kalium en voedingsvezels. Verder zijn ze rijk aan mineralen, kalk en ijzer. De caloriearme appel komt in elk afslankdieet voor. Tevens zegt men dat appels cholesterol verlagend zijn. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 150 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Patio. Samenvatting van de kleur: Wit. De bloeiperiode is Maart, April, Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Patio-fruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Dwergperzik (Prunus persica ‘Honey red’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormPatio
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Delcorf’ mei 2024
Wat zijn de kleuren van de Malus domestica Delcorf?

De bladkleur is Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van bekabeling, grind, puin, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Welk standplaats is geschikt voor de Patio appelboom?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan omwonenden: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken en doorschietende wortels.

Wanneer kan ik de Malus domestica Delcorf Patio appelboom aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Patio appelboom moeiteloos en snel aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals boompalen en bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Malus domestica Delcorf aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare boomexpert. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Tip: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, stronken, bekabeling, oude wortels, straatwerk en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie