Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perenboom-pyrus-communis-concorde-bestellen-bezorgen

Perenboom (Pyrus communis ‘Concorde’) online bestellen

De Perenboom (Pyrus communis ‘Concorde’) eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op Bomenbezorgen.nl check je veel informatie en verzorgingstips voor deze Perenboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 500 cm. Deze Perenboom is al te koop voor €17,50.

Naam boomPerenboom (Pyrus communis ‘Concorde’)
Latijnse naamPyrus communis Concorde
CategoriePerenboom
Vanafprijs€17,50
KleurenGeel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Perenboom (Pyrus communis Concorde) thuis bezorgen (mei 2024)

De Pyrus communis ‘Concorde’ is tegenwoordig erg populair. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Perenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Bij deze service wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je diverse online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Perenboom Pyrus communis Concorde online kopen kan. Of bekijk alles over de Japanse sierkers op stam (Prunus subhirtella Autumnalis).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Concorde (Perenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Perenboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als wortels, groeiwijze, snoeiwerk, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Perenboom Pyrus communis Concorde plant je het beste in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot het blad valt in de herfst. In de drogere maanden adviseert de kweker om regelmatig extra water toe te dienen.

Perenboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Pyrus communis ‘Concorde’

De Pyrus communis ‘Concorde’ is een perenboom die in maart begint te bloeien met witte bloemen. de Pyrus communis ‘Concorde’ is een kruising tussen ‘Conference’ en ‘Doyenné de Comice’. Deze perenboom is zelfbestuivend maar kruisbestuiving met Doyenne du Comice of Gieser Wildeman gaat beter. De handperen van deze perenboom hebben een stevig zoete smaak en kunnen eind september worden geplukt. De peren zijn eetbaar vanaf oktober tot januari. Na de oogst is het goed om de boom te snoeien, zorg voor een mooie open kroon met voldoende oude takken, snoeien kan het best in de periode januari tot maart wanneer het overdag niet vriest. De Pyrus communis ‘Concorde’ is te leveren als struik, halfstam en hoogstam. plaats bij de half- en hoogstam een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten voor een goede start. De maximale groeihoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze is Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen, Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Japanse sierkers op stam (Prunus subhirtella Autumnalis).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Concorde’ mei 2024
In welke kleur komt het blad van de Pyrus communis Concorde?

De belangrijkste kleuren zijn Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. grind, straatwerk, bekabeling, oude beplanting enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Perenboom?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Pyrus communis Concorde Perenboom in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan de Perenboom moeiteloos en snel bij u thuis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband of aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Pyrus communis Concorde aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame hovenier. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, straatwerk, bekabeling, puin en grind, oude wortels en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie