Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

populier-bestellen-bezorgen

Populier online bestellen

De Populier direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op Bomenbezorgen.nl tonen wij veel praktische informatie over deze Populier. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Grijs, Groen, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April. Uiteindelijk wordt deze boom circa 900 cm. Dit type Populier is al te koop voor €65,95.

Naam boomPopulier
Latijnse naamPopulus
Verkoopprijs v.a.€65,95
KleurenGrijs, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Populier (Populus) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Populus is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden schaduw, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Populier zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Populier Populus online bestellen kan. Of klik door naar de pagina over de Pluim-es.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Populus (Populier) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw bestelling wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en genoeg licht krijgt. De Populier kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan tegelwerk, snoeiwerk, groeiwijze, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Populier Populus kan je volgens de kweker planten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Til de boom voorzichtig in het gat en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden wordt aangeraden om de grond regelmatig te bevochtigen.

Populier goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Soorten PopulierenBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Populus Populier thuis laten leveren?

Jij kan de Populier gemakkelijk laten bezorgen tot in de tuin. Online vind je verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals set met boompalen en mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Populus aanbieding afgeleverd en aangeplant door een betrouwbare boomverzorger. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, oude wortels, bekabeling, stronken, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie