Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

pruimenboom-bestellen-bezorgen

Pruimenboom online bestellen

De Pruimenboom eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit platform tref je veel info en tips voor deze Pruimenboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Deze Pruimenboom kan je al laten bezorgen vanaf €43,50.

Naam boomPruimenboom
Latijnse naamPrunus domestica
Verkoopprijs v.a.€43,50
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Pruimenboom (Prunus domestica) thuis bezorgen (februari 2024)

De Prunus domestica is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen verkoeling, ze beperken wateroverlast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Pruimenboom een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hieronder vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Pruimenboom Prunus domestica online kan kopen. Of bekijk alles over de Populier.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus domestica (Pruimenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Pruimenboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Bekijk ook relevante details zoals wortels, groeiwijze, schaduw, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Pruimenboom Prunus domestica kan men aanplanten in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Monteer eventueel ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het ontzettend belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode wordt het aanbevolen om wekelijks te sproeien.

Pruimenboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht PruimenbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Prunus domestica Pruimenboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt deze Pruimenboom makkelijk en snel laten bezorgen tot in de tuin. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere varianten, hoogtes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. set met boompalen of mest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Prunus domestica aanbieding bezorgd en geplant door een erkende tuinman. Met deze extra service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de plantplaats dient vrij te zijn van stronken, bekabeling, oude wortels, puin en grind, worteldoek en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie