Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

rode-esdoorn-acer-platanoides-royal-red-bestellen-bezorgen

Rode esdoorn (Acer platanoides ‘Royal Red’) online bestellen

De Rode esdoorn (Acer platanoides ‘Royal Red’) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal bekijk je veel praktische informatie over deze Rode esdoorn. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de aangesloten winkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Bruin, Geel, Groen, Paars, Rood, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 1000 cm. Dit type Rode esdoorn kan jij online kopen vanaf €55,95.

Naam boomRode esdoorn (Acer platanoides ‘Royal Red’)
Latijnse naamAcer platanoides Royal Red
CategorieRode esdoorn
Verkoopprijs v.a.€55,95
KleurBruin, Geel, Groen, Paars, Rood, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Rode esdoorn (Acer platanoides Royal Red) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Acer platanoides ‘Royal Red’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, verbeteren de luchtkwaliteit en bieden privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Rode esdoorn het overwegen waard. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Rode esdoorn Acer platanoides Royal Red online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Dikke Lei-Pruimenboom (Prunus domestica ‘Opal’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer platanoides Royal Red (Rode esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Rode esdoorn kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Let ook op andere aspecten zoals wortels, snoeiwerk, bewatering, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Rode esdoorn Acer platanoides Royal Red kan je volgens de kweker planten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Til de boom voorzichtig in het gat en controleer of de boom niet te diep staat. Graaf boompalen in om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte is het noodzakelijk om wekelijks te sproeien.

Rode esdoorn goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Acer platanoides ‘Royal Red’

De rode esdoorn wordt veel toegepast vanwege zijn mooie rood/paarse blad. Doordat de boom eenvoudig te snoeien (oktober/november) is kan de boom ook goed als bolvorm gesnoeid worden. De Acer platanoides ‘Royal Red’ kan toegepast worden van het planten in een border tot aanplanten langs de oprijlaan.De Acer platanoides ‘Royal Red’ stelt weinig eisen aan de omgeving. Aangeraden wordt om bij aanplant wel het plantgat te vereiken met een potgrond/tuinturf mengsel. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kegel. Samenvatting van de kleur: Bruin, Geel, Groen, Paars, Rood, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Rode esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Dikke Lei-Pruimenboom (Prunus domestica ‘Opal’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer platanoides ‘Royal Red’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Acer platanoides Royal Red?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bruin, Geel, Groen, Paars, Rood, Wit. De boom groeit in April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, bekabeling, worteldoek, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de beste standplaats voor de Rode esdoorn?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Houd ook rekening met verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Acer platanoides Royal Red Rode esdoorn thuis laten leveren?

Jij kan een Rode esdoorn eenvoudig aan huis laten bezorgen. Online vind je diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals een boomband of grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Acer platanoides Royal Red aanbieding bezorgd en geplant door een erkende bomenspecialist. Dankzij deze service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de aanplantplek moet vrij zijn van stronken, oude wortels, puin en grind, straatwerk, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie