Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

taxus-taxus-baccata-semperaurea-bestellen-bezorgen

Taxus (Taxus baccata ‘Semperaurea’) online bestellen

De Taxus (Taxus baccata ‘Semperaurea’) direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijker tref je veel nuttige info over deze Taxus. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Geholpen door de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleur van de boom is Geel. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 400 cm. Deze Taxus is te koop voor prijzen v.a. €14,25.

Naam boomTaxus (Taxus baccata ‘Semperaurea’)
Latijnse naamTaxus baccata Semperaurea
CategorieTaxus
Verkoopprijs v.a.€14,25
KleurenGeel
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Taxus (Taxus baccata Semperaurea) bezorgen aan huis (april 2024)

De Taxus baccata ‘Semperaurea’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor schaduw, zorgen voor zuurstof en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Taxus een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door deze expert worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Taxus Taxus baccata Semperaurea online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Groene coniferenhaag (Thuja occidentalis ‘Brabant’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Taxus baccata Semperaurea (Taxus) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je order wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Taxus kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: wortels, schaduw, bewatering, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Taxus Taxus baccata Semperaurea kan aangeplant worden in Elke grondsoort. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de boom voldoende water geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (April, Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de zomerperiode achter de rug is. In droge, warme zomers wordt het aanbevolen om wekelijks te sproeien.

Taxus goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Taxus baccata ‘Semperaurea’

De Taxus baccata ‘Semperaurea’ is een laagblijvende, traag groeiende dwergconifeer met opgaande groei in de breedte. De ‘Semperaurea’ kan 400cm hoog en 400cm breed worden, maar doet hier enkele tientallen jaren over. Het blad is goudgeel en verkleurt in de winter naar oranje. De Venijnboom is winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De ‘Semperaurea’ komt vanwege zijn grillige vorm en decoratieve blad het beste tot zijn recht als solitair, maar is ook goed te snoeien.De Taxus baccata ‘Semperaurea’ is een zeer sterke plant, maar gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale groeihoogte is ongeveer 400 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid. Samenvatting van de kleur: Geel. Deze boom bloeit met name in April, Mei, Juni. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Elke grondsoort. Tip: deze Taxus is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Groene coniferenhaag (Thuja occidentalis ‘Brabant’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Taxus baccata ‘Semperaurea’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Taxus baccata Semperaurea?

De boom heeft verschillende kleuren Geel. De boom groeit in April, Mei, Juni. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. oude beplanting, straatwerk, bekabeling, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Elke grondsoort.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Taxus?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Denk ook aan andere bewoners: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Houd ook rekening met bladverlies en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Taxus baccata Semperaurea Taxus bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Taxus zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals binddraad of aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Taxus baccata Semperaurea aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een erkende boomexpert. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat het juist geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van stronken, worteldoek, puin en grind, bekabeling, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie