Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

treurboom-bestellen-bezorgen

Treurboom online bestellen

De Treurboom eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze website tref je veel praktische informatie over deze Treurboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Geel. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei, Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Deze Treurboom kan je al laten bezorgen vanaf €58,50.

Naam boomTreurboom
Latijnse naamFagus sylvatica
Prijsindicatie€58,50
KleurenGeel
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, Juni

Treurboom (Fagus sylvatica) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Fagus sylvatica is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden schaduw, ze beperken wateroverlast en zorgen voor diepte in je tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is dit type Treurboom het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je populaire online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Treurboom Fagus sylvatica kunt kunt vinden. Of bekijk alles over de Taxus.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Fagus sylvatica (Treurboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je order wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Treurboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Je moet ook zeker rekening houden met tegelwerk, snoeiwerk, groeiwijze, schaduw.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Treurboom Fagus sylvatica is aan te planten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om de boom voldoende water geven. Met name in de bloeiperiode (Mei, Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte adviseert de kweker om extra water te geven.

Treurboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Soorten TreurbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Fagus sylvatica Treurboom in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Treurboom snel en voordelig bij u thuis laten bezorgen. Online vind je meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals tuinpalen en grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Fagus sylvatica aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame boomexpert. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je zeker dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, stronken, straatwerk, oude wortels, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie