Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

tulpenboom-bestellen-bezorgen

Tulpenboom online bestellen

De Tulpenboom direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker check je veel informatie en verzorgingstips voor deze Tulpenboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van onze partners. Geholpen door de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 800 cm. Deze Tulpenboom is al te koop voor €217,75.

Naam boomTulpenboom
Latijnse naamLiriodendron
Verkoopprijs v.a.€217,75
KleurGeel, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJuni

Tulpenboom (Liriodendron) thuis bezorgen (december 2023)

De Liriodendron is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden schaduw, verbeteren de luchtkwaliteit en geven sfeer en kleur aan de tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Tulpenboom het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In deze tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Tulpenboom Liriodendron kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Treurwilg.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Liriodendron (Tulpenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Tulpenboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Andere aspecten die van belang zijn: wortels, bewatering, schaduw, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  De Tulpenboom Liriodendron plant je het beste in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het essentieel om de grond vochtig te houden. Met name in de bloeiperiode (Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de warme maanden is het een goed idee om de grond regelmatig te bevochtigen.

Tulpenboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Soorten TulpenbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Kan ik de Liriodendron Tulpenboom in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt de Tulpenboom eenvoudig tot in de tuin laten leveren. Bij online bomenwinkels vind je meerdere hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband of grondmest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De geschatte levertijd is plus minus een week.

Wat betekent aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Liriodendron aanbieding bezorgd en geplant door een erkende boomexpert. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat het juist geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van bekabeling, straatwerk, worteldoek, puin en grind, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie