Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

amerikaanse-tulpenboom-liriodendron-tulipifera-aureomarginata-bestellen-bezorgen

Amerikaanse tulpenboom (Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginata’) online bestellen

De Amerikaanse tulpenboom (Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginata’) eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Wij helpen je graag verder! Op Bomenbezorgen.nl tonen wij uitgebreide informatie over deze Tulpenboom. Bestellen kan gemakkelijk bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met behulp van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, Oranje. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Juli, Augustus. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Deze Amerikaanse tulpenboom is te koop voor prijzen v.a. €187,95.

Naam boomAmerikaanse tulpenboom (Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginata’)
Latijnse naamLiriodendron tulipifera Aureomarginata
CategorieTulpenboom
Verkoopprijs v.a.€187,95
KleurenGeel, Groen, Oranje
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJuli, Augustus

Amerikaanse tulpenboom (Liriodendron tulipifera Aureomarginata) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginata’ is een echte eyecatcher. Bomen bieden een eigen microklimaat, ze dempen het geluid van de omgeving en geven sfeer en kleur aan de tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Tulpenboom het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je betrouwbare online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Amerikaanse tulpenboom Liriodendron tulipifera Aureomarginata online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Dikke Leipeerboom (Pyrus communis ‘Legipont’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Liriodendron tulipifera Aureomarginata (Amerikaanse tulpenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Amerikaanse tulpenboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Bekijk ook relevante details zoals tegelwerk, bewatering, snoeiwerk, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Amerikaanse tulpenboom Liriodendron tulipifera Aureomarginata kunt u aanplanten in Humus, Normale grond, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in de groeimaanden (Juli, Augustus). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden wordt aangeraden om de kluit extra nat te houden.

Amerikaanse tulpenboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginata’

De Liriodendron tulipifera ‘Aurea’ is een krachtig groeiende, bladverliezende, breed vertakte struik. Diep groene bladeren met een afgeknotte of ingesneden punt en gelobde zijden, die in de herfst geel worden. Halverwege de zomer bloeit de boom met schitterende, tulp vormige oranje/groene bloemen De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kroonvorm, Opgaand, Smal. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen, Oranje. De bloeiperiode is Juli, Augustus. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Humus, Normale grond, Voedzaam. Belangrijk: deze Tulpenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Dikke Leipeerboom (Pyrus communis ‘Legipont’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm, Opgaand, Smal
Geschikte grondHumus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Liriodendron tulipifera ‘Aureomarginata’ april 2024
Wat is de kleur van de Liriodendron tulipifera Aureomarginata?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Oranje. Hij komt tot bloei in Juli, Augustus. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen stronken, worteldoek, puin, grind enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Humus, Normale grond, Voedzaam.

Welk standplaats is geschikt voor de Amerikaanse tulpenboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar overhangende takken en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe kan ik de Liriodendron tulipifera Aureomarginata Amerikaanse tulpenboom aan huis laten leveren?

Jij kan zo’n Amerikaanse tulpenboom makkelijk en snel thuis laten afleveren. Via het online tuincentrum koop je meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals boompalen of grond voeding. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Liriodendron tulipifera Aureomarginata aanbieding bezorgd en geplant door een betrouwbare bomenspecialist. Hierdoor kan je alles rustig uit handen geven en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, straatwerk, bekabeling, puin en grind, stronken en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie