Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

vederesdoorn-bestellen-bezorgen

Vederesdoorn online bestellen

De Vederesdoorn direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijkingssite check je veel informatie en verzorgingstips voor deze Vederesdoorn. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleur van de boom is Roze, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 700 cm. Deze Vederesdoorn is te koop voor prijzen v.a. €20,25.

Naam boomVederesdoorn
Latijnse naamAcer negundo
Prijsindicatie€20,25
KleurRoze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril

Vederesdoorn (Acer negundo) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Acer negundo is een aanwinst voor elke tuin. Bomen zorgen voor koele plekken in de tuin, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Vederesdoorn iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je diverse online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Vederesdoorn Acer negundo kunt kunt vinden. Of bekijk alles over de Tulpenboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer negundo (Vederesdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend organisme. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Vederesdoorn kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals groeiwijze, schaduw, wortels, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Vederesdoorn Acer negundo kan je volgens de kweker planten in Elke grondsoort. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om de grond vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. Tijdens de zomerdagen is het een goed idee om wekelijks te sproeien.

Vederesdoorn goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Soorten VederesdoornsBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Acer negundo Vederesdoorn thuis laten bezorgen?

Jij kan de Vederesdoorn moeiteloos en snel tot in de tuin laten leveren. Via internet bestel je verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boompalenset en grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Acer negundo aanbieding bezorgd en geplant door een betrouwbare bomenspecialist. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de plek waar je het laat planten moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, worteldoek, stronken, bekabeling, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie