Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

wilg-bestellen-bezorgen

Wilg online bestellen

De Wilg online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze website tref je uitgebreide informatie over deze Wilg. Of bestel direct bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Bontbladig, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 225 cm. Deze Wilg kan je al laten bezorgen vanaf €8,95.

Naam boomWilg
Latijnse naamSalix
Vanafprijs€8,95
KleurBontbladig, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Wilg (Salix) laten thuisbezorgen (februari 2024)

De Salix is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor schaduw, zorgen voor zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Wilg een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, een aanhangwagen is niet nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Wilg Salix kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Weigela.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Salix (Wilg) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Wilg plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, groeiwijze, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Het planten van de boom

  Deze Wilg Salix kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In droge, warme zomers is het verstandig om wekelijks te sproeien.

Wilg goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Soorten wilgenBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Salix Wilg thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Wilg zonder gedoe aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen en aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, plus minus een week.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Salix aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige hovenier. Met deze extra service kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Bedenk wel: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder puin en grind, bekabeling, straatwerk, worteldoek, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie