Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bonte-wilg-op-stam-salix-integra-hakuro-nishiki-bestellen-bezorgen

Bonte wilg op stam (Salix integra ‘Hakuro nishiki’) online bestellen

De Bonte wilg op stam (Salix integra ‘Hakuro nishiki’) eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal vind je handige info over deze Wilg. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Bontbladig, Geel, Grijs, Groen, Katjes, Meerkleurig, Roze, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Februari, Maart, April. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Dit type Bonte wilg op stam kan jij online kopen vanaf €14,25.

Naam boomBonte wilg op stam (Salix integra ‘Hakuro nishiki’)
Latijnse naamSalix integra Hakuro nishiki
CategorieWilg
Vanafprijs€14,25
KleurenBontbladig, Geel, Grijs, Groen, Katjes, Meerkleurig, Roze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenFebruari, Maart, April

Bonte wilg op stam (Salix integra Hakuro nishiki) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Salix integra ‘Hakuro nishiki’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven verkoeling, reinigen de lucht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Wilg een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Bij deze service wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je populaire online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Bonte wilg op stam Salix integra Hakuro nishiki online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Braam (Rubus fruticosus Thornfree).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Salix integra Hakuro nishiki (Bonte wilg op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Levering van de boom

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Bonte wilg op stam plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Bekijk ook relevante details zoals tegelwerk, groeiwijze, schaduw, bewatering.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Bonte wilg op stam Salix integra Hakuro nishiki plant je het beste in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem te verankeren.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (Februari, Maart, April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Bij een droge periode is het slim om de kluit extra nat te houden.

Bonte wilg op stam goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Salix integra ‘Hakuro nishiki’

Deze Salix Integra ‘Hakuro Nishiki’ (Bonte Wilg op stam) heeft prachtig gekleurd blad. Het blad van de Salix Integra ‘Hakuro Nishiki’ (Bonte Wilg op stam) is roze, wit en lichtgroen van kleur en is hierdoor zeer decoratief. In het voorjaar geeft hij roze katjes en in het najaar is hij nog steeds prachtig met rode takken. Deze Bonte Wilg op stam verlangt een vochtige maar waterdoorlatende grond op een plek in de zon of halfschaduw. U kunt deze Bonte Wilg het beste eens in de 1 á 2 jaar knotten om de vorm goed te behouden. Dit kunt u het beste in het voorjaar doen, u snoeit de takken dan tot ongeveer 5 á 10 cm terug. Gebruik Tuinplantengrond bij het aanplanten voor de voeding. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 300 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Bolvormig, Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Bontbladig, Geel, Grijs, Groen, Katjes, Meerkleurig, Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in Februari, Maart, April. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Wilg is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Braam (Rubus fruticosus Thornfree).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBolvormig, Opgaand
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Salix integra ‘Hakuro nishiki’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Salix integra Hakuro nishiki?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bontbladig, Geel, Grijs, Groen, Katjes, Meerkleurig, Roze, Wit. Het blad bloeit op in Februari, Maart, April. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen stronken, worteldoek, grind, bekabeling enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Bonte wilg op stam?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Salix integra Hakuro nishiki Bonte wilg op stam aan huis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Bonte wilg op stam probleemloos bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit allerlei soorten, maten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen, bamboestokken of grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Hoe werkt de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Salix integra Hakuro nishiki aanbieding bezorgd en geplant door een gespecialiseerde boomverzorger. Door deze handige service wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Let op: de plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, worteldoek, puin en grind, oude wortels, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie