Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Dikke Zuil- appelboom (Malus domestica ‘Red sensation’)

dikke-zuil-appelboom-malus-domestica-red-sensation-bestellen-bezorgen

Dikke Zuil- appelboom (Malus domestica ‘Red sensation’) online bestellen

De Dikke Zuil- appelboom (Malus domestica ‘Red sensation’) gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit portaal bieden wij handige informatie over deze Zuilboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: roze, wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 150 cm. Dit type Dikke Zuil- appelboom is al te koop voor €172,50.

Naam boomDikke Zuil- appelboom (Malus domestica ‘Red sensation’)
Latijnse naamMalus domestica Red sensation
CategorieZuilboom
Vanafprijs€172,50
Kleurroze, wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Dikke Zuil- appelboom (Malus domestica Red sensation) laten bezorgen in de tuin ([maandjaar])

De Malus domestica ‘Red sensation’ is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen schaduw, ze beperken wateroverlast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Zuilboom het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Dikke Zuil- appelboom Malus domestica Red sensation online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Katjeswilg (Salix caprea).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Red sensation (Dikke Zuil- appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Dikke Zuil- appelboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Bekijk ook relevante details zoals snoeiwerk, schaduw, wortels, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Dikke Zuil- appelboom Malus domestica Red sensation kunt u aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het belangrijk om de kluit nat te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden is het noodzakelijk om de kluit extra nat te houden.

Dikke Zuil- appelboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Malus domestica ‘Red sensation’

De Malus ‘Red Sensation’ heeft een smalle zuilvormige groeiwijze. De Malus ‘Red Sensation’ is een kruising tussen de ‘Rode Jonathan’ en de ‘Wycik’. Deze appelboom maakt bijna geen zijtakken en blijft daardoor mooi smal. De diep rode appels hebben een zachtzure tot zoete smaak en de boom geeft een rijkelijke vruchtdracht. De Malus ‘Red sensation’ is zelf bestuivend. Bij het aanplanten aanplantgrond gebruiken voor een goede start. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 150 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Smal, Zuilvormig. Qua kleuren zie je voornamelijk roze, wit. De groeiperiode is April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond. Niet vergeten: deze Zuilboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Katjeswilg (Salix caprea).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormSmal, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Red sensation’ [maandjaar]
Wat zijn de kleuren van de Malus domestica Red sensation?

De belangrijkste kleuren zijn roze, wit. De bloeitijd is April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen stronken, grind, straatwerk, bekabeling enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Dikke Zuil- appelboom?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd rekening met uw buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Malus domestica Red sensation Dikke Zuil- appelboom thuis laten leveren?

Jij kan de Dikke Zuil- appelboom gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boom palenboor en potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus domestica Red sensation aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige tuinman. Door deze handige service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je zeker dat het altijd correct wordt neergezet. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de plek waar je het laat planten moet schoon zijn, dus geen bekabeling, stronken, oude wortels, worteldoek, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie