Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zuil-appelboom-malus-domestica-kordona-bestellen-bezorgen

Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Kordona’) online bestellen

De Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Kordona’) online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl tref je veel praktische info over deze Zuilboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 150 cm. Dit type Zuil-appelboom is al te koop voor €29,75.

Naam boomZuil-appelboom (Malus domestica ‘Kordona’)
Latijnse naamMalus domestica Kordona
CategorieZuilboom
Prijsindicatie€29,75
KleurenWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Zuil-appelboom (Malus domestica Kordona) thuis laten bezorgen (mei 2023)

De Malus domestica ‘Kordona’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden schaduw, ze produceren zuurstof en dienen uitstekend als perceel afboording. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Zuilboom iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In onderstaande tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Zuil-appelboom Malus domestica Kordona online kopen kan. Of bekijk alles over de Halfstam dikke Kaki boom (Diospyros kaki).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Kordona (Zuil-appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende organismen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Zuil-appelboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Let ook op andere aspecten zoals groeiwijze, bewatering, schaduw, snoeiwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Zuil-appelboom Malus domestica Kordona kunt u aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Vooral in de groeiperiode (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden wordt aangeraden om de kluit extra nat te houden.

Zuil-appelboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Malus domestica ‘Kordona’

De Malus domestica ‘Kordona’ is een uniek ballerina boompje met rode fris zure hand- en moesappels. Dit leuke kleine appelboompje groeit enkele centimeters per jaar en geeft echte vruchten. De boom maakt bijna geen zijtakken en wordt daardoor niet breed. De appels groeien direct aan de stam. Bestuiving: kruisbestuiving met bijv. ‘Bolero’, ‘Green Cat’, ‘Polka’ of ‘McIntosh’. Geschikt voor balkon en terras, maar kan ook in de volle grond geplaatst worden. Snoeien is bijna niet nodig. Bewaren: Hoe lang u appelen kunt bewaren is afhankelijk van het ras en de rijpheid van de appel. De houdbaarheid kan variëren van twee dagen tot vier weken. Zomerrassen rijpen snel. De beste bewaarplaats is koel, donker en niet te droog, liefst niet in de koelkast. Appelen die op een fruitschaal in de huiskamer liggen, worden door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid snel overrijp. Bovendien produceren appelen veel ethyleen gas, wat tot gevolg heeft dat het andere fruit op de fruitschaal sneller door rijpt. Schoonmaken: Eet een appel gewassen, geschild, in zijn geheel of in partjes. Voor een kind is het prettig als het klokhuis er met een appelboor wordt uitgehaald. Appelen verkleuren na het schillen snel bruin. Door het toevoegen van een beetje citroen- of limoensap (bijvoorbeeld in fruitsalades) is dit te voorkomen. Consumptie: Een appeltje eet u niet alleen uit de hand. Er zijn oneindig veel recepten waarin de appel de hoofdrol speelt. Bekende recepten zijn appeltaart, appelmoes en appelflappen. Voedingswaarde: Appels zijn lekker en gezond. Ze bevatten niet zo veel vitamine C, maar wel veel kalium en voedingsvezels. Verder zijn ze rijk aan mineralen, kalk en ijzer. De caloriearme appel komt in elk afslankdieet voor. Tevens zegt men dat appels cholesterol verlagend zijn. De maximale groeihoogte is ongeveer 150 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Opgaand, Zuilvormig. Samenvatting van de kleur: Wit. De groeiperiode is April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Opmerking: deze Zuilboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Halfstam dikke Kaki boom (Diospyros kaki).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Kordona’ mei 2023
Welke kleur hebben de bladeren van de Malus domestica Kordona?

De boom heeft verschillende kleuren Wit. De boom groeit in April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder oude beplanting, straatwerk, stronken, oude wortels enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Welk standplaats is geschikt voor de Zuil-appelboom?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe kan ik de Malus domestica Kordona Zuil-appelboom in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan de Zuil-appelboom gemakkelijk thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen of aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Malus domestica Kordona aanbieding bezorgd en geplant door een vakbekwame boomspecialist. Met deze extra service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, straatwerk, stronken, bekabeling, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie