Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

braam-rubus-fruticosus-navaho-bestellen-bezorgen

Braam (Rubus fruticosus ‘Navaho’) online bestellen

De Braam (Rubus fruticosus ‘Navaho’) voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze website bieden wij veel nuttige info over deze Bramenstruik. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Blauw, Groen, Wit, Zwart. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 200 cm. Deze Braam kan je al laten bezorgen vanaf €10,50.

Naam boomBraam (Rubus fruticosus ‘Navaho’)
Latijnse naamRubus fruticosus Navaho
CategorieBramenstruik
Vanafprijs€10,50
KleurBlauw, Groen, Wit, Zwart
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Braam (Rubus fruticosus Navaho) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Rubus fruticosus ‘Navaho’ is een echte eyecatcher. Bomen leveren een eigen microklimaat, ze dempen het geluid van de omgeving en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Bramenstruik een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Braam Rubus fruticosus Navaho online kopen kan. Of vind informatie en tips voor de Alpen den (Pinus cembra ‘Glauca’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus fruticosus Navaho (Braam) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Braam plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, wortels, tegelwerk, bewatering.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Braam Rubus fruticosus Navaho is aan te planten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond voor meer stabiliteit.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het cruciaal om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte raden we aan de boom wat extra water te geven.

Braam goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Extra informatie over de Rubus fruticosus ‘Navaho’

De Rubus fruticosus ‘Navaho’ is een bladverliezende braam bloeit in mei/juni met kleine witte bloemen. De zwarte vruchten van Rubus fruticosus ‘Navaho’ zijn vanaf augustus rijp om te plukken. Hij houdt van een zonnige standplaats. Hoe meer zon de plant krijgt, hoe meer vruchten er aan zullen komen. U kunt deze plant gebruiken voor het begroeien van een muur, klimrek of voor het maken van een haag. Hij heeft wel hulp nodig bij het klimmen door middel van draad of klimrek. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 200 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Opgaand, Struikvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Blauw, Groen, Wit, Zwart. De bloeitijd is Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Belangrijk detail: deze Bramenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Alpen den (Pinus cembra ‘Glauca’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormOpgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Rubus fruticosus ‘Navaho’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Rubus fruticosus Navaho?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Blauw, Groen, Wit, Zwart. De bladeren komen tot bloei in Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, worteldoek, grind, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Welk standplaats is geschikt voor de Braam?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Denk tenslotte ook aan bladverlies en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Wanneer kan ik de Rubus fruticosus Navaho Braam thuis laten leveren?

Je kunt zo’n Braam moeiteloos en snel bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere varianten, hoogtes en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen, bamboestokken of grond voeding. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Rubus fruticosus Navaho aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een vakbekwame hovenier. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Advies: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van stronken, worteldoek, puin en grind, bekabeling, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie