Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Kerstboom

Natuurlijk wilt u ook tijdens kerst met uw familie of vrienden gezellig kerst vieren. Maar u heeft geen kerstboom dan heeft u een nieuwe nodig want zonder een mooie Zilverspar, Fijnspar, Nordmann spar of Blauwspar is kerst vieren natuurlijk saai! Dus als u uw kerst gezelliger wilt maken door een kerstboom te kopen dan bent u hier aan het juiste adres! Tegenwoordig is het erg veilig en makkelijk om uw kerstboom online te kopen. Wij willen u daarom graag een zo volledig mogelijke verzameling van de top onder de Nederlandse online kerstboom winkels geven. Bij deze winkels kunt u uw kerstboom online kopen door middel van veilige betaalmethodes. Wij doen onze selectie op basis van een aantal zaken die belangrijk zijn bij de online aanschaf van kerstbomen, zoals: voorraad, gebruiksvriendelijkheid, prijs, levertijd, betalingsmogelijkheden en variatie.

Waarom online kerstbomen kopen?

  • Voordelig: Kerstbomen kopen op het internet is veelal een stuk voordeliger dan in een fysieke winkel. Omdat er geen fysieke winkel is, zijn de kosten voor de aanbieder drastisch lager. Dit berekenen ze door in hun verkoopprijzen waardoor deze over het algemeen een stuk lager uitvallen. Op internet zijn ook veel aanbiedingen op een makkelijke en overzichtelijke manier gepresenteerd. De meeste online kerstboom winkels presenteren hun aanbieden op de hoofdpagina, waardoor u meteen naar de betreffende aanbieding kunt surfen.
  • Groot en nieuwste assortiment: De meeste online kerstboom winkels hebben een erg groot assortiment. Sowieso alles wat de winkels in de stad verkopen, verkopen ze ook op internet en vaak nog een stuk meer als in hun fysieke winkel. Ook is het voor de winkels erg gemakkelijk de nieuwste kerstbomen online te zetten, waardoor u deze vaak veel eerder online kunt vinden dan in de stad.
  • Thuis kopen: Het is natuurlijk wel eens lekker om de stad in te gaan, maar soms is het ook wel eens prettig als u de deur niet uit hoeft. U kunt gewoon achter uw computer alle kerst winkels en hun assortiment bezoeken en de producten meteen met behulp van de nieuwste betalingsmethodes bestellen. Gemiddeld heeft u de producten dan binnen 2-3 dagen binnen.
  • Veilig: Tegenwoordig is het bestellen van kerstbomen online erg veilig. Dit wordt voornamelijk bepaald door twee zaken. Ten eerste is er de beveiliging van uw gegevens die u opgeeft, zoals uw naam en adres. De meeste grote online kerst winkels maken tegenwoordig gebruik van een versleutelde manier van verzenden van deze gegevens. Ten tweede is de manier van online betalen tegenwoordig erg veilig. Er is bijvoorbeeld iDeal en Paypal welke zich in het verleden al ruimschoots bewezen hebben als erg veilige methodes van betaling. Veel online kerst winkels maken hier tegenwoordig gebruik van. Vaak kunt u ook per acceptgiro, vooruitbetaling of onder rembours betalen, dit staat volledig los van het internet (als u geen internetbankieren gebruikt voor de betaling) en is nog altijd een mogelijkheid als u het online betalen toch niet vertrouwd.
  • Snel: Omdat u niet de deur uit hoeft, kunt u uw kerstboom of kerst spullen veel sneller online bestellen. En zelfs op plekken waar u dat normaal niet kunt; zoals op het werk, in de avonduren als alle winkels gesloten zijn en op zondagen. Hierdoor gaat het winkelen zelf natuurlijk een stuk sneller.

Waarom een echt kerstboom bestellen?

Het is binnenkort weer kerst en u wilt net als 83% van de Nederlanders een kerstboom in huis halen. Dit jaar kiest u ervoor om maar eens geen echte kerstboom te kopen maar een neppe variant. Geen slechte keuze aangezien ongeveer 60% van de kerstbomen in de huiskamer tegenwoordig een kunstkerstboom is. De reden dat kunstkerstbomen zo populair zijn en steeds populairder worden is dat een kunstkerstboom niet vergaat, geen verzorging nodig heeft, brandvertragend of zelfs brandwerend zijn, het geen naalden achterlaten die weken na kerst nog overal terug gevonden worden, ze zijn verkrijgbaar in andere kleuren dan groen, op en aftuigen gaat stukken sneller, ze zijn makkelijk op te bergen, ze gaan jaren mee en hebben daarom meestal 5 tot 10 jaar garantie, er hoeft niet ieder jaar gezocht te worden naar een boom, hij heeft altijd de juiste lengte en vorm en een goede kunstkerstboom is tegenwoordig niet te onderscheiden van een echte. Daar staat echter wel tegenover dat een namaak iets duurder is, wat gecompenseerd wordt met de lange levensduur van een kunstkerstboom. Ook ruikt de kunstkerstboom niet naar een echte kerstboom, maar daarvoor zijn kerstboom aroma’s en luchtverfrissers te koop. Oftewel, eigenlijk alleen maar voordelen bij een kunstkerstboom.

Voordelen van een kunstkerstboom

Door de komst van de kunstkerstboom zijn er meerdere dingen mogelijk geworden. Zo hoeft de boom niet meer groen te zijn. U kunt bijvoorbeeld een witte kerstboom nemen en die optuigen met zwarte met rode kerstballen en slingers om zo een moderne look te creëren. Sommige kerstbomen hebben hun verlichting in de takken verwerkt waardoor er geen kabels meer zichtbaar zijn. De boom is ook eenvoudig op te vouwen tot een klein pakket of de takken zijn afneembaar om zo ruimte te besparen om zo na afloop de kerstboom makkelijk op te kunnen bergen. Er zijn veel verschillende soorten en maten kunstkerstbomen te vinden. Hoe duur een boom is hangt af van uw eisen. De duurdere bomen zijn niet van echt te onderscheiden andere bomen zien er minder echt uit en sommige vallen direct op als niet echt zijnde. De kerstbomen zijn gemiddeld tussen de 140 en 260 centimeter hoog en verschillen over het algemeen 15cm per maat. Naast de standaard kerstboom bestaan er ook de mini kerstboompjes. Deze kleine boompjes zijn tussen de 20 en 140 centimeter hoog en daardoor geschikt voor op de tafel, voor op kantoor en voor kinderen. Deze bomen zijn soms ook al standaard versierd. Hieronder vind je enkele soorten neppe-bomen:

  • Dark Pine: Dit is een mooie diepgroene kunststof kerstboom. De vormgeving en kleur van de lange naalden geven deze naaldboom het natuurlijke uiterlijk van een echte dennenboom. De takken kunnen ook gebogen worden en daardoor kan een eigen vorm aan de boomgegeven worden.
  • Split tops Pine. De boom heeft dezelfde donkergroene naalden, maar hiervan zijn de toppen gespleten. Dit zorgt ervoor dat de toppen nu wat lichter van kleur. De boom is met een zachtere look en met wat meer volume een mooie variatie op de dark pine. De takken kunnen ook gebogen worden en daardoor kan een eigen vorm aan de boom gegeven worden.
  • White tops Pine. Deze variant heeft aan het eind van de donkergroene naalden mooie witte toppen waardoor de goed met naalden gevulde takken een winters aanzicht geven.De takken kunnen ook gebogen worden en daardoor kan een eigen vorm aan de boom gegeven worden.
  • Green Pine. Door de kortere en bredere donkere vezels heeft de boom een diepgroen uiterlijk. De flexibele takken geven ook hier de mogelijkheid om de boom een eigen uiterlijk te geven.

Gebruik een veilige kerstboomvoet / statief

De uitvinder van de kerstboomvoet is een zeer pragmatisch iemand geweest en is zeker iemand die veiligheid hoog in het vaandel had staan. Dit is natuurlijk terecht want de jaarlijkse hoeveelheid branden neemt altijd sterk toe rondom de traditionele kersttijd. Dit is natuurlijk in verband met het consumeren en verbranden van grote hoeveelheden kaarsen, die in alle kleuren, geuren en maten worden gekocht en verbrand. Het aanwezig zijn van een onstabiele kerstboom, gecombineerd met de nodige kaars verlichting tijdens kerst, heeft al heel wat gezinnen en alleenstaanden problemen bezorgt. Gelukkig lopen de meeste gevallen vaak met een sisser of waarschuwing af, maar dat is lang niet altijd het geval. Stelt u zich een situatie voor waarin blijkt dat uw kerstboom thuis toch niet zo stevig staat als dat u in eerste instantie had gedacht. Vervolgens blijkt dat u vergeten bent de twee waxine lichtjes in de vensterbank uit te blazen. U heeft ook nog eens een tweetal katten in huis en laat die nou net de kolder in de kop slaan op het moment dat u besloten heeft bij familie op bezoek te gaan. De katten schieten de boom in, deze blijkt zoals gezegd, minder stabiel te zijn dan u gedacht heeft en we hebben al snel een scenario ontworpen waar geen enkel mens blij van wordt. Waar veel mensen echter wel blij van worden, zijn onze bijzonder stevige en veilige kerstboomvoeten, speciaal ontworpen om dit soort taferelen te vermijden en voorkomen. Spelende kinderen, katten met de kolder in de kop, het maakt allemaal niet meer uit als uw boom keurig in een kerstboomvoet verankerd staat. Met deze bijzonder stevige modellen kerstboomvoeten weet u zeker dat u van huis kunt gaan, zonder dat u uw kerstboom gestrekt in de woonkamer aan zult treffen. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart kunt vertrekken naar familie en/of vrienden en eventueel zelfs de kinderen en huisdieren veilig thuis kunt laten, wat voor velen een hele geruststelling zal zijn.