Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

alpen-den-pinus-cembra-glauca-bestellen-bezorgen

Alpen den (Pinus cembra ‘Glauca’) online bestellen

De Alpen den (Pinus cembra ‘Glauca’) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina bekijk je handige info over deze Naaldboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Blauw, Bruin, Groen, Paars. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Dit type Alpen den is al te koop voor €50,95.

Naam boomAlpen den (Pinus cembra ‘Glauca’)
Latijnse naamPinus cembra Glauca
CategorieNaaldboom
Verkoopprijs v.a.€50,95
KleurBlauw, Bruin, Groen, Paars
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Alpen den (Pinus cembra Glauca) laten thuisbezorgen (mei 2023)

De Pinus cembra ‘Glauca’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen schaduw, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Naaldboom een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen aanhangwagen nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Alpen den Pinus cembra Glauca online kan kopen. Of bekijk meer over de Beverboom (Magnolia brooklynensis ‘Elizabeth’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus cembra Glauca (Alpen den) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Alpen den voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als groeiwijze, wortels, snoeiwerk, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Alpen den Pinus cembra Glauca is aan te planten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de zomerdagen is het een goed idee om regelmatig extra water toe te dienen.

Alpen den goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Pinus cembra ‘Glauca’

De Pinus cembra ‘Glauca’ is een Pijnboom met dichte, kegelvormige groei. De ‘Glauca’ kan 1300cm hoog worden. De naalden kleuren zilvergrijs en blauwgroen en staan in bundels van vijf op de takken. De ‘Glauca’ draagt cilindrische kegels die verkleuren van blauw en paars naar bruin. De ‘Glauca’ is zeer winterhard (tot -50 graden Celsius) en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Glauca’ komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair.De Pinus cembra ‘Glauca’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, licht zure grond in de volle zon.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 1000 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kegel. Qua kleuren zie je voornamelijk Blauw, Bruin, Groen, Paars. Deze boom bloeit met name in April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond. Let op: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Beverboom (Magnolia brooklynensis ‘Elizabeth’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus cembra ‘Glauca’ mei 2023
In welke kleur komt het blad van de Pinus cembra Glauca?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Blauw, Bruin, Groen, Paars. De bloeitijd is April, Mei. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. grind, stronken, straatwerk, bekabeling enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Alpen den?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Denk ook aan omwonenden: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Pinus cembra Glauca Alpen den bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Alpen den gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boompalen, bamboestokken of aanplantgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Pinus cembra Glauca aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een deskundige boomexpert. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Bedenk wel: de plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen bekabeling, straatwerk, worteldoek, puin en grind, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie