Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

glansmispelhaag-photinia-fraseri-red-robin-bestellen-bezorgen

Glansmispelhaag (Photinia fraseri ‘Red Robin’) online bestellen

De Glansmispelhaag (Photinia fraseri ‘Red Robin’) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit platform tonen wij veel nuttige info over deze Glansmispel. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Groen, Rood, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 250 cm. Dit type Glansmispelhaag kan jij online kopen vanaf €7,80.

Naam boomGlansmispelhaag (Photinia fraseri ‘Red Robin’)
Latijnse naamPhotinia fraseri Red Robin
CategorieGlansmispel
Prijsindicatie€7,80
KleurGroen, Rood, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Glansmispelhaag (Photinia fraseri Red Robin) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Photinia fraseri ‘Red Robin’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, zorgen voor zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Glansmispel het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Glansmispelhaag Photinia fraseri Red Robin online bestellen kan. Of bekijk alles over de Blauwe Druif (Vitis vinifera ‘Frankenthaler’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Photinia fraseri Red Robin (Glansmispelhaag) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Glansmispelhaag gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, wortels, bewatering, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  Een Glansmispelhaag Photinia fraseri Red Robin kan aangeplant worden in Elke grondsoort. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond om hem te ondersteunen.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen wordt het aanbevolen om wat aanvullend water bij te geven.

Glansmispelhaag goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Photinia fraseri ‘Red Robin’

De glansmispelhaag Photinia fraseri ‘Red Robin’ is een groenblijvende haagplant met opgaande groei. De haagphotinia ‘Red Robin’ kan tot 250cm hoog worden en groeit met opvallende rode scheuten die langzaam verkleuren naar donkerrood en donkergroen. Hoe vaker u de glansmispelhaag snoeit, hoe roder hij wordt. De haagphotinia ‘Red Robin’ is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een blikvanger in elke wintertuin. De Photinia ‘Red Robin’ komt het beste tot zijn recht in een haag, maar doet het ook prima als solitair op de hoek van een border. De Photinia fraseri ‘Red Robin’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Tuinplantengrond gebruiken. Het planten van een glansmispelhaag, Photinia Red Robin. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 250 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand, Struikvorm. Samenvatting van de kleur: Groen, Rood, Wit. Deze boom bloeit met name in Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Elke grondsoort. Belangrijk: deze Glansmispel is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Blauwe Druif (Vitis vinifera ‘Frankenthaler’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormOpgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Photinia fraseri ‘Red Robin’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Photinia fraseri Red Robin?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Rood, Wit. Hij komt tot bloei in Mei. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, puin, grind, stronken enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Elke grondsoort.

Wat is de beste standplaats voor de Glansmispelhaag?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let ook goed op de schutting: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met schaduwvorming en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Wanneer kan ik de Photinia fraseri Red Robin Glansmispelhaag thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Glansmispelhaag lekker makkelijk thuis laten afleveren. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen, bamboestokken en grond voeding. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Photinia fraseri Red Robin aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een gespecialiseerde tuinman. Met deze extra service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Niet vergeten: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, bekabeling, puin en grind, oude wortels, stronken en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie