Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

glansmispel-bestellen-bezorgen

Glansmispel online bestellen

De Glansmispel gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal bieden wij veel nuttige informatie over deze Glansmispel. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de weergegeven webshops of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Rood, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 350 cm. Dit type Glansmispel is al te koop voor €168,25.

Naam boomGlansmispel
Latijnse naamPhotinia
Vanafprijs€168,25
KleurGroen, Rood, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Glansmispel (Photinia) thuis bezorgen (februari 2024)

De Photinia is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven een eigen microklimaat, verbeteren de luchtkwaliteit en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Glansmispel het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je toonaangevende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Glansmispel Photinia online kunt bestellen. Of bekijk meer informatie over de Gewone esdoorn.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Photinia (Glansmispel) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die het water goed afvoert en en genoeg licht krijgt. De Glansmispel plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Let ook op andere aspecten zoals bewatering, groeiwijze, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Glansmispel Photinia kunt u aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in de bloeiperiode (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte wordt het aanbevolen om de boom wat extra water te geven.

Glansmispel goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten PhotiniaBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Photinia Glansmispel aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Glansmispel lekker makkelijk thuis laten afleveren. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen, bamboestokken of grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, plus minus een week.

Wat betekent aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Photinia aanbieding bezorgd en geplant door een vakbekwame boomspecialist. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, oude wortels, puin en grind, stronken, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie