Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kust-mammoetboom-sequoia-sempervirens-bestellen-bezorgen

Kust-mammoetboom (Sequoia sempervirens) online bestellen

De Kust-mammoetboom (Sequoia sempervirens) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze pagina bekijk je veel informatie en verzorgingstips voor deze Naaldboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Bruin, Groen. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Dit type Kust-mammoetboom is al te bestellen vanaf €22,50.

Naam boomKust-mammoetboom (Sequoia sempervirens)
Latijnse naamSequoia sempervirens
CategorieNaaldboom
Verkoopprijs v.a.€22,50
KleurenBruin, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Kust-mammoetboom (Sequoia sempervirens) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Sequoia sempervirens zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en geven sfeer en kleur aan de tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Naaldboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je toonaangevende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Kust-mammoetboom Sequoia sempervirens kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Patio perenboom (Pyrus communis ‘Conference’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Sequoia sempervirens (Kust-mammoetboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Kust-mammoetboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan tegelwerk, groeiwijze, schaduw, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Kust-mammoetboom Sequoia sempervirens kunt u aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om de boom voldoende water geven. Met name in de bloeimaanden (April, Mei, Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In droge, warme zomers adviseert de kweker om de grond regelmatig te bevochtigen.

Kust-mammoetboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Sequoia sempervirens

De Sequoiadendron sempervirens is een snel groeiende conifeer met weelderige zuil- tot kegelvormige groei. De Sequoiadendron sempervirens kan 3000cm hoog worden. Het naaldachtige, platte blad is lichtgroen en staat spiraalsgewijs gerangschikt op horizontale takken. De dikke, zachte, vezelige schors is roodbruin. De Sequoiadendron sempervirens draagt bolle, cilindrische kegels die verkleuren van groen naar donkerbruin. De Kust-mammoetboom is zeer winterhard (tot -30 graden Celsius) en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. In zeer strenge winters kan de boom zijn blad verliezen. In dat geval loopt de boom in de volgende lente weer uit. De Sequoiadendron sempervirens komt met name door zijn snelle groei, het beste tot zijn recht als solitair.De Sequoiadendron sempervirens gedijt het beste op goed doorlatende, voedselrijke, licht zure grond in de volle zon.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kegel. De (blad)kleur van deze boom is: Bruin, Groen. De groeiperiode is April, Mei, Juni. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Goed om te weten: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Patio perenboom (Pyrus communis ‘Conference’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Sequoia sempervirens juni 2024
Wat zijn de kleuren van de Sequoia sempervirens?

De belangrijkste kleuren zijn Bruin, Groen. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei, Juni. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De aanplantplek dient vrij te zijn van straatwerk, oude wortels, worteldoek, grind enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Kust-mammoetboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd rekening met uw buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Kijk ook goed naar overhangende takken, schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Sequoia sempervirens Kust-mammoetboom thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Kust-mammoetboom gemakkelijk aan huis laten bezorgen. Online vind je meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boompalenset of bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Sequoia sempervirens aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een erkende tuinman. Hierdoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, straatwerk, bekabeling, puin en grind, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie