Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

naaldboom-bestellen-bezorgen

Naaldboom online bestellen

De Naaldboom direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit platform lees je veel info en tips voor deze Naaldboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van onze partners. Met de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De bladkleur is mooi: Blauw, Bruin, Groen, Paars. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Deze Naaldboom kan je al laten bezorgen vanaf €74,75.

Naam boomNaaldboom
Latijnse naamPinophyta
Vanafprijs€74,75
KleurenBlauw, Bruin, Groen, Paars
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Naaldboom (Pinophyta) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Pinophyta zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ze produceren zuurstof en dienen uitstekend als perceel afboording. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Naaldboom het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door de boomspecialist wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Naaldboom Pinophyta online bestellen kan. Zie ook meer informatie over de Moerbei.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinophyta (Naaldboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Naaldboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals snoeiwerk, tegelwerk, bewatering, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Naaldboom Pinophyta plant je het beste in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Met name in de groeimaanden (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden is het een goed idee om extra water te geven.

Naaldboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Overzicht soorten PinophytaBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Pinophyta Naaldboom aan huis laten leveren?

Jij kan een Naaldboom eenvoudig laten leveren aan huis. Online vind je verschillende formaten en andere benodigdheden zoals binddraad of grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Pinophyta aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een professionele boomexpert. Op die manier kan je alles rustig uit handen geven en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van stronken, puin en grind, bekabeling, straatwerk, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie