Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Weymouthden (Pinus strobus)

weymouthden-pinus-strobus-bestellen-bezorgen

Weymouthden (Pinus strobus) online bestellen

De Weymouthden (Pinus strobus) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker tonen wij veel info en tips voor deze Naaldboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de aangesloten winkels. Met de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Blauw, Bruin, Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Dit type Weymouthden kan jij online kopen vanaf €29,95.

Naam boomWeymouthden (Pinus strobus)
Latijnse naamPinus strobus
CategorieNaaldboom
Verkoopprijs v.a.€29,95
KleurenBlauw, Bruin, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, Juni

Weymouthden (Pinus strobus) laten thuisbezorgen ([maandjaar])

De Pinus strobus is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven een eigen microklimaat, ze produceren zuurstof en bieden privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Naaldboom het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door de boomspecialist wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In onderstaande tabel vergelijk je erkende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Weymouthden Pinus strobus online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Dikke oude perenboom karakterstruik (Pyrus Communis ‘Concorde’ ).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus strobus (Weymouthden) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Weymouthden gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: snoeiwerk, wortels, bewatering, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Weymouthden Pinus strobus is aan te planten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de drogere maanden wordt aangeraden om regelmatig extra water toe te dienen.

Weymouthden goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Pinus strobus

De Pinus strobus is een conifeer met een open kroon en brede, kegelvormige groei. In de West-Europese klimaatzone kan de boom 1600cm hoog worden. In Noord-Amerika, waar de boom van nature voorkomt, kan de boom een hoogte van 5000cm bereiken. De grijsgroene naalden staan op kransvormige takken. De Pinus strobus draagt cilindrische, bruine kegels en heeft een gladde, grijze schors die met de jaren spleten krijgt. De Weymouth den is winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De Pinus strobus komt vanwege zijn decoratieve vorm en structuur het beste tot zijn recht als solitair.De Pinus strobus gedijt het beste op goed doorlatende, voedselrijke, licht zure grond in de volle zon.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Kegel. Samenvatting van de kleur: Blauw, Bruin, Groen. Deze boom bloeit met name in Mei, Juni. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Dikke oude perenboom karakterstruik (Pyrus Communis ‘Concorde’ ).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus strobus [maandjaar]
Wat zijn de kleuren van de Pinus strobus?

De boom heeft verschillende kleuren Blauw, Bruin, Groen. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Mei, Juni. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, straatwerk, oude beplanting, puin enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Weymouthden?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Denk tenslotte ook aan overhangende takken en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Pinus strobus Weymouthden thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Weymouthden zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Bij online bomenwinkels vind je allerlei soorten, maten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boompalenset en potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Pinus strobus aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een gespecialiseerde boomspecialist. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de plek waar je het laat planten moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, straatwerk, oude wortels, bekabeling, stronken en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie