Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bergesdoorn-acer-pseudoplatanus-worley-bestellen-bezorgen

Bergesdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Worley’) online bestellen

De Bergesdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Worley’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform bieden wij uitgebreide info over deze Acer boom. Je kunt direct online bestellen bij een van de toonaangevende tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Geel, Groen. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Deze Bergesdoorn is al te koop voor €64,25.

Naam boomBergesdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Worley’)
Latijnse naamAcer pseudoplatanus Worley
CategorieAcer boom
Vanafprijs€64,25
KleurenGeel, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Bergesdoorn (Acer pseudoplatanus Worley) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Acer pseudoplatanus ‘Worley’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven schaduw, reinigen de lucht en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is deze Acer boom iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door de boomspecialist wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je populaire bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Bergesdoorn Acer pseudoplatanus Worley kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Rode Meidoorn boomvorm (Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer pseudoplatanus Worley (Bergesdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Bergesdoorn plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als tegelwerk, wortels, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Bergesdoorn Acer pseudoplatanus Worley kan men aanplanten in Humus, Normale grond, Voedzaam. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In droge, warme zomers wordt het aanbevolen om wekelijks te sproeien.

Bergesdoorn goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Tips en informatie over de Acer pseudoplatanus ‘Worley’

De Acer pseudoplatanus ‘Worley’ is een middelgrote boom die tot ongeveer 15 meter hoog kan worden. De boom heeft een onregelmatige kroonvorm. De bladeren lopen goudgeel uit en verkleuren daarna zacht geelgroen tot groen. Het blad heeft een opvallende, rode bladsteel. De bladrand is sterk gezaagd. Het lichtgekleurde blad is vooral in het voorjaar enigszins zonnebrandgevoelig. De bloemen verschijnen tijdens de bladontwikkeling. Het is een van de betere geelbladige bomen. Stelt slechts geringe eisen aan de bodem. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen. De bloeitijd is Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Humus, Normale grond, Voedzaam. Niet vergeten: deze Acer boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Rode Meidoorn boomvorm (Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondHumus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer pseudoplatanus ‘Worley’ april 2024
Wat is de kleur van de Acer pseudoplatanus Worley?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen. Hij komt tot bloei in Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, oude beplanting, grind, oude wortels enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Humus, Normale grond, Voedzaam.

Wat is de beste standplaats voor de Bergesdoorn?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan andere bewoners: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Onderzoek ook aspecten zoals verlies van bladeren en wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Acer pseudoplatanus Worley Bergesdoorn aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Bergesdoorn moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Via het online tuincentrum koop je diverse soorten groottes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals binddraad en potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Acer pseudoplatanus Worley aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een ervaren boomspecialist. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de aanplantplek moet vrij zijn van worteldoek, straatwerk, stronken, puin en grind, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie