Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

acer boom-bestellen-bezorgen

Acer boom online bestellen

De Acer boom online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker check je veel info en tips voor deze Acer boom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Dit type Acer boom is te koop voor prijzen v.a. €64,25.

Naam boomAcer boom
Latijnse naamAcer pseudoplatanus
Vanafprijs€64,25
KleurGeel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Acer boom (Acer pseudoplatanus) thuis bezorgen (februari 2024)

De Acer pseudoplatanus zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren een eigen microklimaat, ze beperken wateroverlast en dieren zijn er gek op. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Acer boom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hierna vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Acer boom Acer pseudoplatanus online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Acacia.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer pseudoplatanus (Acer boom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Acer boom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, wortels, groeiwijze, snoeiwerk.

 4. Het planten van de boom

  De Acer boom Acer pseudoplatanus plant je het beste in Humus, Normale grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Monteer eventueel ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de zomerperiode achter de rug is. In droge, warme zomers is het noodzakelijk om wat aanvullend water bij te geven.

Acer boom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht alle Acer pseudoplatanusBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Acer pseudoplatanus Acer boom aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Acer boom probleemloos thuis laten afleveren. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals binddraad en mest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Acer pseudoplatanus aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige bomenspecialist. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, oude wortels, straatwerk, stronken, bekabeling en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie