Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

rode-meidoorn-boomvorm-crataegus-laevigata-pauls-scarlet-bestellen-bezorgen

Rode Meidoorn boomvorm (Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’) online bestellen

De Rode Meidoorn boomvorm (Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’) eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze pagina vind je veel praktische info over deze Meidoorn. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: Groen, Rood. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 600 cm. Deze Rode Meidoorn boomvorm kan jij online kopen vanaf €92,50.

Naam boomRode Meidoorn boomvorm (Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’)
Latijnse naamCrataegus laevigata Pauls Scarlet
CategorieMeidoorn
Prijsindicatie€92,50
KleurenGroen, Rood
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Rode Meidoorn boomvorm (Crataegus laevigata Pauls Scarlet) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren schaduw, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Meidoorn het overwegen waard. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Rode Meidoorn boomvorm Crataegus laevigata Pauls Scarlet online kunt bestellen. Of vind informatie en tips voor de Siberische Dwergden (Pinus Pumila).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Crataegus laevigata Pauls Scarlet (Rode Meidoorn boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Rode Meidoorn boomvorm plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, groeiwijze, snoeiwerk, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Rode Meidoorn boomvorm Crataegus laevigata Pauls Scarlet kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond voor extra stevigheid.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (April, Mei, Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte wordt het aanbevolen om extra water te geven.

Rode Meidoorn boomvorm goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’

De Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’ is een prachtige boom welke een rijke voorjaarsbloei heeft met mooie roze- rode bloemen welke een heerlijke zoete geur afgeven waar bijen dol op zijn. Uit de bloemen ontstaan in de herfst rode bessen waar de vogels graag van eten. Echter kunnen de vruchten ook door mensen gegeten worden. De bessen zijn wat melig van smaak maar zijn goed te gebruiken in bijvoorbeeld jam, confiture of vruchtenthee. Het gelobde blad is donkergroen van kleur en verkleurd in het najaar naar een mooie kleur geel voordat het in de winter afvalt. Deze Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’ kan tot wel 7 meter hoog worde, groeit op elke grond en heeft weinig onderhoud nodig. Verwijder alleen de dode en/ of kruisende takken. Plaats deze Rode Meidoorn op een plaats in de zon of half schaduw. Plaats bij deze Meidoorn boom een boompaal en gebruik Aanplantgrond bij het aanplanten voor een goede start van het wortelstelsel. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 600 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Compact, Kroonvorm, Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Rood. Het groeiseizoen is in April, Mei, Juni. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Meidoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Siberische Dwergden (Pinus Pumila).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormCompact, Kroonvorm, Opgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Crataegus laevigata ‘Paul’s Scarlet’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Crataegus laevigata Pauls Scarlet?

De bladkleur is Groen, Rood. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei, Juni. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar je de boom plant moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, oude wortels, bekabeling, stronken enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Rode Meidoorn boomvorm?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Kijk ook goed naar schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Crataegus laevigata Pauls Scarlet Rode Meidoorn boomvorm aan huis laten leveren?

Jij kan een Rode Meidoorn boomvorm probleemloos tot in de tuin laten leveren. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende formaten en andere benodigdheden zoals boom palenboor of grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Crataegus laevigata Pauls Scarlet aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare bomenspecialist. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, worteldoek, bekabeling, stronken, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie