Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

esdoorn-acer-pseudoplatanus-prinz-handjery-bestellen-bezorgen

Esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Prinz Handjery’) online bestellen

De Esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Prinz Handjery’) eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijker bekijk je veel informatie en verzorgingstips voor deze Acer boom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomexperts of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleuren van het blad zijn Bont, Geel, Groen, Meerkleurig, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 600 cm. Deze Esdoorn is te koop voor prijzen v.a. €117,25.

Naam boomEsdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Prinz Handjery’)
Latijnse naamAcer pseudoplatanus Prinz Handjery
CategorieAcer boom
Vanafprijs€117,25
KleurenBont, Geel, Groen, Meerkleurig, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Esdoorn (Acer pseudoplatanus Prinz Handjery) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Acer pseudoplatanus ‘Prinz Handjery’ is een echte eyecatcher. Bomen geven schaduwrijke plekken, ze beperken wateroverlast en bieden privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is dit type Acer boom een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Daardoor wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je erkende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Esdoorn Acer pseudoplatanus Prinz Handjery online kan kopen. Of bekijk meer informatie over de Weigela op stam (Weigela florida ‘Minuet’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer pseudoplatanus Prinz Handjery (Esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Esdoorn gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Bekijk ook relevante details zoals tegelwerk, snoeiwerk, groeiwijze, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Esdoorn Acer pseudoplatanus Prinz Handjery kan je volgens de kweker planten in Alle, Humus, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseren wij om de kluit extra nat te houden.

Esdoorn goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Acer pseudoplatanus ‘Prinz Handjery’

De esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Prinz Handjery’) is een kleine langzaam groeiende boom die ongeveer 4-5 meter hoog word. De esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Prinz Handjery’) loopt in het voorjaar uit en krijgt mooie geelbonte bladeren die aan de onderkant een mooie purperen kleur hebben. Omdat deze esdoorn mooi klein blijft is hij goed geschikt voor kleinere tuinen. De esdoorn mag niet gesnoeid worden tussen december en mei. Plaats bij de esdoorn een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 600 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Bolvormig, Compact, Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Bont, Geel, Groen, Meerkleurig, Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Humus, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Let op: deze Acer boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Weigela op stam (Weigela florida ‘Minuet’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBolvormig, Compact, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteNat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer pseudoplatanus ‘Prinz Handjery’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Acer pseudoplatanus Prinz Handjery?

De bladkleur is Bont, Geel, Groen, Meerkleurig, Wit. De boom groeit in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, stronken, puin, grind enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Humus, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Welk standplaats is geschikt voor de Esdoorn?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd ook rekening met de buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Denk tenslotte ook aan bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Acer pseudoplatanus Prinz Handjery Esdoorn thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Esdoorn eenvoudig aan huis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals binddraad en grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Acer pseudoplatanus Prinz Handjery aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige boomexpert. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en mag je erop vertrouwen dat het juist geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Niet vergeten: de plantplaats moet vrij zijn van oude wortels, puin en grind, straatwerk, bekabeling, stronken en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie