Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

rode-bolesdoorn-op-stam-acer-platanoides-crimson-sentry-bestellen-bezorgen

Rode bolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Crimson Sentry’) online bestellen

De Rode bolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Crimson Sentry’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijker bieden wij veel nuttige info over deze Acer boom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Geel, Groen, Paars, Rood. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 800 cm. Dit type Rode bolesdoorn op stam kan jij online kopen vanaf €58,50.

Naam boomRode bolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Crimson Sentry’)
Latijnse naamAcer platanoides Crimson Sentry
CategorieAcer boom
Vanafprijs€58,50
KleurBruin, Geel, Groen, Paars, Rood
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Rode bolesdoorn op stam (Acer platanoides Crimson Sentry) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Acer platanoides ‘Crimson Sentry’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Acer boom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je populaire online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Rode bolesdoorn op stam Acer platanoides Crimson Sentry kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Blauwspar (Picea pungens ‘Glauca pendula’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer platanoides Crimson Sentry (Rode bolesdoorn op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Rode bolesdoorn op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Let ook op andere aspecten zoals tegelwerk, groeiwijze, snoeiwerk, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  Een Rode bolesdoorn op stam Acer platanoides Crimson Sentry plant je het beste in Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het cruciaal om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeiperiode (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. Tijdens de droge hete zomermaanden is het slim om wat aanvullend water bij te geven.

Rode bolesdoorn op stam goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Tips en informatie over de Acer platanoides ‘Crimson Sentry’

Deze prachtige roodbladige bolesdoorn op stam, beter bekend als de Acer platanoides ‘Crimson Sentry’, is uitstekend geschikt voor de kleinere tuin. Omdat de Acer platanoides ‘Crimson Sentry’ een op stam geënte soort is zal deze dan ook niet veel hoger worden. Als jonge boom groeit deze Rode bolesdoorn zuilvormig maar later zal hij uitgroeien naar een ovale kroon. Om deze boom smal te houden kunt u hem gemakkelijk jaarlijks terug te snoeien in een gewenst model. Snoeien kunt u het beste doen in de maand oktober. Snoei de Acer platanoides ‘Crimson Sentry’ vooral niet tussen december en mei. Deze Rode bolesdoorn staat graag op een goede vocht doorlatende bodem. Voor een goede start aanplanten met aanplantgrond en boompalen. De maximale hoogte ligt op ongeveer 800 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kegel, Opgaand, Smal, Zuilvormig. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Bruin, Geel, Groen, Paars, Rood. De bloeiperiode is April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam. Belangrijk detail: deze Acer boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Blauwspar (Picea pungens ‘Glauca pendula’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormKegel, Opgaand, Smal, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer platanoides ‘Crimson Sentry’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Acer platanoides Crimson Sentry?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bruin, Geel, Groen, Paars, Rood. De groeiperiode is April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van worteldoek, stronken, grind, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Rode bolesdoorn op stam?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan omwonenden: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar overhangende takken en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe kan ik de Acer platanoides Crimson Sentry Rode bolesdoorn op stam thuis laten leveren?

Je kunt zo’n Rode bolesdoorn op stam makkelijk en snel thuis laten afleveren. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en andere essentials zoals set met boompalen en potgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Acer platanoides Crimson Sentry aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een erkende hovenier. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, worteldoek, puin en grind, straatwerk, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie