Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blauwspar-picea-pungens-glauca-pendula-bestellen-bezorgen

Blauwspar (Picea pungens ‘Glauca pendula’) online bestellen

De Blauwspar (Picea pungens ‘Glauca pendula’) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijkingssite tref je veel nuttige info over deze Blauwspar. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de aangesloten winkels. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Blauw. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 250 cm. Deze Blauwspar kan jij online kopen vanaf €80,95.

Naam boomBlauwspar (Picea pungens ‘Glauca pendula’)
Latijnse naamPicea pungens Glauca pendula
CategorieBlauwspar
Verkoopprijs v.a.€80,95
KleurBlauw
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei, Juni

Blauwspar (Picea pungens Glauca pendula) thuis bezorgen (april 2024)

De Picea pungens ‘Glauca pendula’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven schaduwrijke plekken, zorgen voor zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Blauwspar een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Blauwspar Picea pungens Glauca pendula online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Oude olijfboom (Olea europaea).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Picea pungens Glauca pendula (Blauwspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Levering van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Blauwspar gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan groeiwijze, snoeiwerk, schaduw, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Blauwspar Picea pungens Glauca pendula kan men aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Met name in de bloeiperiode (Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Bij een droge periode is het verstandig om extra water te geven.

Blauwspar goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Picea pungens ‘Glauca pendula’

De Picea pungens ‘Glauca Pendula’ is een smalle, zuilvormige spar met opgaande groei en afhangende takken. De ‘Glauca Pendula’ kan 250cm hoog worden. De naalden zijn grijs tot blauw. De ‘Glauca Pendula’ heeft hangende takken met gebogen toppen en draagt bruine kegels. De Blauwspar is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De ‘Glauca Pendula’ komt vanwege zijn decoratieve vorm en kleur het beste tot zijn recht als solitair, maar doet het ook goed op de hoek van de border.De Picea pungens ‘Glauca Pendula’ gedijt dat het beste op voedselrijke, droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 250 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Treurvorm. De kleur van het blad is Blauw. De groeiperiode is Mei, Juni. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Belangrijk: deze Blauwspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Oude olijfboom (Olea europaea).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormTreurvorm
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Picea pungens ‘Glauca pendula’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Picea pungens Glauca pendula?

De bladkleur is Blauw. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Mei, Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. oude beplanting, worteldoek, grind, oude wortels enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de beste standplaats voor de Blauwspar?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Wanneer kan ik de Picea pungens Glauca pendula Blauwspar bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan een Blauwspar eenvoudig tot in de tuin laten leveren. Via internet bestel je diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals een boompalenset en grond voeding. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Picea pungens Glauca pendula aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige bomenspecialist. Dankzij deze service kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Belangrijk: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, bekabeling, stronken, worteldoek, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie