Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Appelboom (Malus domestica ‘Benoni’)

appelboom-malus-domestica-benoni-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Benoni’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Benoni’) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit platform bieden wij uitgebreide informatie over deze Appelboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomexperts of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 500 cm. Deze Appelboom is al te koop voor €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Benoni’)
Latijnse naamMalus domestica Benoni
CategorieAppelboom
Verkoopprijs v.a.€17,50
KleurGeel, Groen, Rood, Roze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Benoni) thuis bezorgen ([maandjaar])

De Malus domestica ‘Benoni’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor koele plekken in de tuin, zorgen voor zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is dit type Appelboom het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Benoni online kopen kan. Of bekijk alles over de Treurwilg (Salix sepulcralis ‘Chrysocoma’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Benoni (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Appelboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals snoeiwerk, tegelwerk, schaduw, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Appelboom Malus domestica Benoni kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Met name in de groeiperiode (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In een periode van droogte is het verstandig om extra water te geven.

Appelboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Malus domestica ‘Benoni’

De Malus domestica ‘Benoni’ is een oud appelras welke bloeit met witte- roze bloemen in het vroege voorjaar. De Malus domestica ‘Benoni’ is een goed zelfbestuivende appelboom. De rood- gele appels van deze appelboom hebben een zachtzurige sappige smaak en zijn goed te gebruiken als handappel of als moesappel. De appels van de ‘Benoni’ zijn al vanaf eind augustus te oogsten. Het snoeien van deze appelboom kan van december tot maart maar zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik Aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Treurwilg (Salix sepulcralis ‘Chrysocoma’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Benoni’ [maandjaar]
Welke kleur geven de bladeren van de Malus domestica Benoni?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, stronken, worteldoek, straatwerk enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Appelboom?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Kijk ook goed naar bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Malus domestica Benoni Appelboom thuis laten bezorgen?

Jij kan de Appelboom probleemloos thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband en grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Malus domestica Benoni aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde bomenspecialist. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, straatwerk, puin en grind, oude wortels, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie