Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-bestellen-bezorgen

Appelboom online bestellen

De Appelboom goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze website check je veel info en tips voor deze Appelboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van onze partners. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Bruin, Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 600 cm. Dit type Appelboom is al te bestellen vanaf €49,50.

Naam boomAppelboom
Latijnse naamMalus domestica
Vanafprijs€49,50
KleurenBruin, Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Appelboom (Malus domestica) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Malus domestica is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden koele plekken in de tuin, ecologisch evenwicht en zorgen voor diepte in je tuin. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is dit type Appelboom het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica online bestellen kan. Zie ook meer informatie over de Amberboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Appelboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, wortels, schaduw, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Appelboom Malus domestica is aan te planten in Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en koop voedingsrijke aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Vooral in het bloeiseizoen (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In droge, warme zomers is het slim om regelmatig extra water toe te dienen.

Appelboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht soorten Malus domesticaBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Malus domestica Appelboom aan huis laten leveren?

Jij kan de Appelboom lekker makkelijk laten bezorgen tot in de tuin. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals set met boompalen en aanplantgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus domestica aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een gespecialiseerde boomverzorger. Daardoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen stronken, worteldoek, straatwerk, oude wortels, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie