Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Appelboom (Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’)

appelboom-malus-domestica-coxs-orange-pippin-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform lees je veel nuttige info over deze Appelboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleur van de boom is Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 500 cm. Dit type Appelboom is al te koop voor €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’)
Latijnse naamMalus domestica Coxs Orange Pippin
CategorieAppelboom
Verkoopprijs v.a.€17,50
KleurGeel, Groen, Rood, Roze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Coxs Orange Pippin) laten bezorgen in de tuin ([maandjaar])

De Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’ is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, reinigen de lucht en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Appelboom het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je betrouwbare online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Coxs Orange Pippin online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Kersenboom (Prunus avium ‘Stella’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Coxs Orange Pippin (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Een dag voor levering ontvang je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en genoeg licht krijgt. De Appelboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals wortels, snoeiwerk, groeiwijze, schaduw.

 4. De aanplanting

  De Appelboom Malus domestica Coxs Orange Pippin is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem extra te verstevigen.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het essentieel om de boom regelmatig water te geven. Vooral in het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de drogere maanden adviseren wij om de grond regelmatig te bevochtigen.

Appelboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’

De Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’ is een van de bekendste appelbomen en bloeit in het late voorjaar met witte- roze bloemen. De Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’ is een zelfbestuivende appelboom maar produceert wel beter met een bestuiver in de buurt zoals een Elstar, Golden Delicious of Topaz. De appels van deze appelboom zijn groen- geel van kleur met een rode blos aan de zonzijde. Ze zijn sappig en zoet tot licht zuur van smaak en goed te gebruiken als handappel maar ook voor appeltaart, appelmoes, compote en sap is deze appelsoort een aanrader. De appels zijn eetbaar vanaf begin oktober. Het snoeien van deze appelboom kan van december tot maart maar zorg dan wel voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik Aanplantgrond bij het planten. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Tip: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Kersenboom (Prunus avium ‘Stella’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’ [maandjaar]
In welke kleur komt het blad van de Malus domestica Coxs Orange Pippin?

De bladkleur is Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De bladeren komen tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, grind, puin, oude beplanting enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Appelboom?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond mag niet te nat of droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Kijk ook goed naar schaduw en doorschietende wortels.

Kan ik de Malus domestica Coxs Orange Pippin Appelboom bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt een Appelboom zonder gedoe in de eigen tuin laten bezorgen. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals een boomband of grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus domestica Coxs Orange Pippin aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele hovenier. Dankzij deze service kan je alles rustig uit handen geven en ben je er verzekerd van dat het juist geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Belangrijk: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, oude wortels, puin en grind, straatwerk, bekabeling en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie