Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-goudreinet-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Goudreinet’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Goudreinet’) eenvoudig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze website lees je handige info over deze Appelboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de aangesloten winkels. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 500 cm. Deze Appelboom kan je al laten bezorgen vanaf €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Goudreinet’)
Latijnse naamMalus domestica Goudreinet
CategorieAppelboom
Vanafprijs€17,50
KleurenGeel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Goudreinet) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Malus domestica ‘Goudreinet’ is tegenwoordig erg populair. Bomen leveren schaduwrijke plekken, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Appelboom iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je betrouwbare online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Goudreinet kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Pruimenboom (Prunus domestica ‘Opal’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Goudreinet (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Appelboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, schaduw, bewatering, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Appelboom Malus domestica Goudreinet is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode is het verstandig om regelmatig extra water toe te dienen.

Appelboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Extra informatie over de Malus domestica ‘Goudreinet’

De Malus domestica ‘Goudreinet’ is een appelboom met witte/roze bloemen in het vroege voorjaar. Malus domestica ‘Goudreinet’ is een niet zelfbestuivende appelboom. Voor bestuiving is nodig een ‘James Grieve’ of een ‘Cox Orange Pippin’. De groen met rode vrucht van deze appelboom is plukrijp in september en heeft een fris zurige smaak die word gebruikt als handappel, moesappel of bewaarappel. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Pruimenboom (Prunus domestica ‘Opal’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Goudreinet’ juni 2024
Welke kleur heeft het blad van de Malus domestica Goudreinet?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van oude wortels, oude beplanting, bekabeling, worteldoek enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Appelboom?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Houd ook rekening met bladverlies en wortels die doorschieten.

Kan ik de Malus domestica Goudreinet Appelboom in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt een Appelboom zonder gedoe laten leveren aan huis. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen of grondmest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Wat is de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Malus domestica Goudreinet aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame hovenier. Door deze handige service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen puin en grind, stronken, oude wortels, bekabeling, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie