Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Appelboom (Malus domestica ‘Gravensteiner’)

appelboom-malus-domestica-gravensteiner-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Gravensteiner’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Gravensteiner’) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit platform lees je uitgebreide info over deze Appelboom. Of bestel direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 500 cm. Deze Appelboom kan je al laten bezorgen vanaf €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Gravensteiner’)
Latijnse naamMalus domestica Gravensteiner
CategorieAppelboom
Verkoopprijs v.a.€17,50
KleurenGeel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Gravensteiner) bezorgen aan huis ([maandjaar])

De Malus domestica ‘Gravensteiner’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, ze beperken wateroverlast en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Appelboom iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Met deze dienst worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je erkende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Gravensteiner online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Zwarte walnoot (Juglans nigra).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Gravensteiner (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende organismen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Appelboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, groeiwijze, snoeiwerk, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Appelboom Malus domestica Gravensteiner is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden raden we aan de boom wat extra water te geven.

Appelboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Malus domestica ‘Gravensteiner’

De Malus domestica ‘Gravensteiner’ is een appelboom met witte/roze bloemen in het voorjaar. Malus domestica ‘Gravensteiner’ is geen zelfbestuivende appelboom. Voor kruisbestuiving is nodig een Cox Orange Pippin, James Grieve of Schone van Boskoop. De overwegend gele vrucht van deze appelboom, met een rode blos aan de zonzijde, is plukrijp in augustus tot september en heeft een sappige zoet zure smaak die word gebruikt als handappel, dessertappel en bewaarappel. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Zwarte walnoot (Juglans nigra).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Gravensteiner’ [maandjaar]
Welke kleur geven de bladeren van de Malus domestica Gravensteiner?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. De bladeren komen tot bloei in Maart, April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, oude beplanting, worteldoek, grind enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Appelboom?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Houd ook rekening met mogelijke ongewenste schaduw en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Malus domestica Gravensteiner Appelboom thuis laten leveren?

Je kunt deze Appelboom eenvoudig laten leveren aan huis. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals een boomband en bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Malus domestica Gravensteiner aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een professionele boomspecialist. Door deze handige service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van straatwerk, worteldoek, oude wortels, stronken, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie